NIJE DOBRO! Konstrakta u velikom problemu nakon vrtoglavog uspeha, pevačica morala da se oglasi!
Printscreen

Srpska predstavnica na "Evroviziji" Ana Đurić Konstrakta stekla je veliku popularnost, a njena pesma "In Corpore Sano" ne silazi sa top lista u regionu.

Naime, iako je na sceni dugi niz godina, Konstrakta se do sad nije srela sa ovolikom medijskom pažnjom, što joj, sudeću po njenom poslednjem storiju, u jednu ruku i ne prija.

Konstrakta je na svom profilu podelila stori jednog Instagram korisnika, koji je kroz stihove njene pesme i mim čoveka koji se hvata rukama za lice, pokušao da dođe do odgovora kako se ona trenutno oseća, sa čim se umetnica, čini se, složila.

NIJE DOBRO! Konstrakta u velikom problemu nakon vrtoglavog uspeha, pevačica morala da se oglasi!

Printscreen

 

- Kako se oseća Konstrakta ovih dana - zapitao se on, pa pokušao da da odgovor.

- Dugo, dugo nisam bila sama. Baš sama, baš sa sobom, pa da razmišljam o sutra i da samo ležim i gledam kako se kreće po plafonu - glasili su stihovi pesme grupe "Zemlja Gruva", čiji je nekada bila član i koja ima vrlo interesantan naziv, "Nisam znala da sam ovo htela".

Ona je do sad pripadala srpskoj underground sceni, a pritom, kako je sama istakla, nije očekivala pobedu na takmičenju "Pesma za Evroviziju", pa je tako kao grlom u jagode krenula putem kojim do sada nije koračala. Brojni intervju, emisiji, pojavljivanja, zatekli su je, po njenim rečima, nespremnu.

Pa da li je umetnica zaista u problemu zbog svega onoga što ju je odjednom zadesilo, ostaje nam da vidimo.

SVE PUCA OD NEPRIJATNOSTI! Sanja Marinković ponovo ponizila gošću u emisiji, isplivao snimak: Znači, ti nemaš zanimanje?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading