SVE PUCA OD NEPRIJATNOSTI! Sanja Marinković ponovo ponizila gošću u emisiji, isplivao snimak: Znači, ti nemaš zanimanje?! (VIDEO)
Printscreen

Voditeljka Sanja Marinković u poslednjoj emisiji, je između ostalih, ugostila i Draganu Mitar.

Naime, bivša članica grupe "Models" i takođe bivša zadrugarka nije umela da odgovori na Sanjino pitanje čime se bavi.

 

 

- Ja sad sve te stvari, te koje se tiču sudskih procesa... To je došlo na naplatu, pa je red da i ja malo uživam. Živim od alimentacije i od ovih brojnih imovinskih tužbi... - pokušala je da objasni Mitrova, na šta joj je Marinkovićeva odgovorila: "Znači, nemaš zanimanje!".

- Nemam, nemam... - potvrdila je Dragana koja je u trenutku prebledela.

ZA SASTANAK ZNALO DVOJE LJUDI! Tanja Savić i Draško se tajno videli na Kopaoniku, a ovaj detalj ih je razotkrio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Tea

20.03.2022 08:59

Hoce li neko ovoj zeni da objasni sta znaci lepo ponasanje i kako se postuje gost ! Gospodja sa frizurom seoske uciteljice iz 56. godine bitrebala do sada to da zna... ali vidim, ne vredi.

Zorana

22.03.2022 08:43

@Tea - Tea u cemu je problem?Kritikujes voditeljku? Zar nije mlada zena odgovarajuci da zivi od alimentacije i imovinskih tuzbi,samu sebe ponizila. Zar je po tebi alimentacija zanimanje?

Zorana

23.03.2022 13:31

@Zorana - Nije rec o alimentaciji i necijem zanimanju vec o nepostovanju gosta. Neumesno pitanje a tvrdim da je Sanja znala da doticna trenutno nema zanimanje i da je sa namerom postavila bas to pitanje. Dragana, oglasi se, ne spustaj glavu, bitno je ko pita.