Nevreme u Hrvatskoj
Foto: Printscreen

Snježana je plakala i nazivala Ivana članom svoje porodice.

- Ti si heroj! Spasio si mi život - vikala je srećna i uplakana Snježana dok je u nedelju trčala u zagrljaj svom heroju Ivanu.

Snježanu je nevreme, podsetimo, zateklo na povratku u stan na Srednjacima. Ostala je prikovana uz saobraćajni znak. Oko nje je padalo, letele su grane, pesak i kamenje. Sve je izgledalo kao u hororu, a te trenutke uspeo je da snimi njen sused.

Ivan se u tom kraju našao slučajno. Samo minut pre početka nevremena nalazio se u blizini sa devojkom Krešimirom. Otišao je da baci smeće u kontejner koji je vetar u tim trenucima doslovce odneo. Nevreme je srušilo i jednu granu koja je umalo pala na njega te je s devojkom pobegao u auto. Pokušali su da ga preparkiraju i da se maknu što dalje od stabala.

- Spazili smo ženu kako se drži za stup. Vrištala je toliko jako i gotovo neljudski da smo morali da je primetimo - opisala je Krešimira.

Navodi da je prvo ona želela da joj pomogne, međutim, Ivan je rekao da će on otići po ženu. Bojali su se da je vetar ne odnese i da ne pogine.

- Čim sam video gospođu koja je vrištala i dozivala pomoć izašao sam iz auta i odveo je na sigurno. Nisam se bojao, ali nije bilo lako doći do zgrade. Ona je samo rekla da živi tu blizu - izjavio je Ivan.

Kad su bili blizu, jedan muškarac im je pomogao, a onda su neko vreme stajali na sigurnom uz zgradu.

- Ja sam za to vreme razmicala stvari u automobilu jer nisam znala da li ćemo je odvesti negde. Nakon pet minuta Ivan se vratio i otišli smo ka njegovim roditeljima - dodala je Krešimira.

Snježana tokom susreta nije mogla da zaustavi suze i rekla je da su joj ti trenuci bili izrazito stresni.

- Meni fali komad filma. Ne znam što se odvijalo nekih pola sata. Imala sam totalno pomračenje. Ne znam jesam li rekla i hvala. Iskreno, ne bih vas ni prepoznala, nisam imala pojma da me spasio tako mlad i zgodan muškarac - rekla je iskreno Snježana.

Dodaje da je Ivan za nju uradio što niko drugi nije. Pojasnila je da su neki drugi samo produžili dalje i da je srećna što je njena poruka da želi da ga upozna došla do njega.

- Uradio si nešto za mene što niko nikad nije uradio. Ivan je heroj! Stvarno vredan svega. On je sada deo moje porodice i svi bi trebalo da se ugledamo na njega - rekla je emotivna Snježana.

(24sata)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading