Superoluja u Hrvatskoj
Foto: Printscreen

Dojave su se većinom odnosile na srušena stabla, ispumpavanja, kvarove na električnim i telekomunikacionim vodovima te veću količinu vode na cestama. Obaveštene su sve nadležne službe, koje su upućene na teren, objavila je civilna zaštita.

Zapeo voz između Karlovca i Zagreba

Voz Zagreb - Duga Resa zapeo je zbog oluje kod Hrvatskog Leskovca, putnici kažu da su stabla pala na prugu ispred i iza njega. Bus ne dolazi. Iz Zagreba je krenuo u 16:35.

U Zagrebu su nakon nevremena morale intervenirasi dežurne službe. Čini se kako je kod Trga Francuske Republike stablo palo na tramvajske vodove. Na terenu je i ZET, koji užurbano radi na otklanjanju problema.

Kran oboren u Rijeci

Usled superćelijske oluje koja je opet pogodila Hrvatsku, pala je dizalica na kontejnerskom terminalu Brajdica, u luci u Rijeci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pre pola sata snažno nevreme je pogodilo celo područje Istre.

Posebno je pogođen Novigrad gde je šteta dosta velika. Stabla su porušena, a vatrogasci su na terenu, prenosi Jutarnji.hr

Koliko je snažno nevreme u Poreču i Novigradu bilo, pokazuju snimci na kojima se vidi da je vetar bio toliko jak da je nosio delove zgrada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading