Pupovac: Milošević je častan čovek, što će i dokazati
Foto: Printscreen

"SDSS je dao podršku za rekonstrukciju vlade. Što se tiče potpredsednika Borisa Miloševića, on ima našu punu podršku u svemu što prolazi jer smatramo da je radio ono što je spadalo u njegov zastupnički mandat", izjavio je Pupovac novinarima u saboru.

Na pitanje hoće li SDSS raditi problem obuhvati li rekonstrukcija i Miloševića, Pupovac je kazao da je rekonstrukcija vlade zajednički interes koalicijskih partnera i vlade u cjelini. SDSS-u je, kao i drugim članovima vladajuće koalicije, u interesu rekonstrukcija vlade i svatko će pridonijeti na svoj način; a budući da je potpredsjednik Milošević stavio premijeru svoj mandat na raspolaganje, što bi SDSS još trebao reći?, upitao je Pupovac.

Dođe li do toga da Milošević napusti vladu, o njegovu povratku u Hrvatski sabor će odlučiti on i stranka, dodao je. "Na nama je da održimo stabilnost ove koalicije, bez obzira na to što to za nas i potpredsednika Miloševića znači", istaknuo je Pupovac.

Dodao je kako Milošević ima punu podršku SDSS-a i Kluba nacionalnih manjina u onome što je i kako radio i radi. "Boris Milošević je častan čovek i on će to i dokazati", istaknuo je Pupovac.

"Zbog čega takva presumpcija, pričekajte ishod celog procesa", poručio je novinarima Pupovac.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading