Milanović
Foto: Printscreen/Foto: Printskrin Fejsbuk Dnevnik.hr

Milanović je u četvrtak komentarisao Vladine preporuke za štednju energije i pritom poručio da ukoliko će građani klimu držati na 25 stepeni, mogu je odmah dati Romima. Ta je izjava izazvala brojne reakcije, među ostalima premijera Andreja Plenkovića, a i Veljka Kajtazija, zastupnika nacionalnih manjina u Saboru.

"Gospodin Kajtazi, prvo je uopšte pitanje je li on Rom, hajde prokopajte to koliko je on stvarno Rom", kazao je Milanović i dodao da se on izvini Romima, za to prima novac. 

On je istakao da se u BiH događaju važnije stvari i da se tamo preti ratom, a pričaju o takvim temama, ali nije propustio priliku da pohvali predstavnika Roma u poređenje sa predstavnikom Srba u hrvatskom Saboru.  

- Šefik Džaferović, koji je bio mudžahedinska hostesa 93., čovek je bio u odboru za doček mudžahedina u sigurnosno-bezbednosne jedinici u Zenici, sad prete on i njegov šef ratom, dronovima.

To je za mene veća tema od svega. Pokušavaju tamo zatuć’ hrvatski narod. A vi mene pitate za jednog profesionalnog političara… Uvek sam pravio razliku između Kajtazija i (Milorada) Pupovca. Pupovac ne predstavlja nikoga, za njega glasa 10.000 od 200.000 Srba, i to treba reći, za Kajtazija glasa jedan veliki dio Roma, ali ovako, ovim prenemaganjem i cmizdrenjem im neće pomoći - rekao je. 

MILANOVIĆ VREĐA PUPOVCA:

Foto: Prinstcreen

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading