Glasao Pupovac
Foto: Tanjug/Tanjug

Koliko jadan i jeftin mora da bude Milorad Pupovac, kada zaboravi na sve srpska stradanja, kada zaboravi na Jasenovac i Oluju, kada zaboravi i na sve uvrede koje su njemu lično upućene. Kada zaboravi i na to da mu je i čično zabranjen ulazak u Vladu Hrvatske jer je Srbin.

PortalNovosti

Printscreen

 

 

Koliko je jeftino sve što radi taj čovek, kada i u svom glasilu, koje je tobože glasilo srpskog naroda u Hrvatskoj, naruči tekst u kojem se pljuju Vučić i Republika Srpska?

Koliko je evra stavio sebi u džep da naruči tekst u kojem najavljuje da "Vučić i Srbija kreću u osvajačke pohode" i "cepanje drugih država u regionu"?

Koliko jadno i bedno, kada se zna da je upravo baš suprotno sve i da su se mnogi nameračili i na Republiku Srpsku, a Srbiju odavno krvoločno komadaju?

Milorade, jesu li ti lepi njihovi evri baš toliko vredni?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Miša

15.06.2024 14:06

Krpa i ako je srbin. Sram ga bilo. Ustaše su ubile 48 članova moje uže familije u slavoniji.

Dragi

15.06.2024 14:46

Ništa novo za Pupovaca je i Milošević kriv za stradanje srpskog naroda gde su mu 250000 Srba iz Hrvatske sram te bilo gaziš po Srpskim leševima pljuješ Srpski narod umesto zaštite prizivaš novo stradanje Srba

Rada

15.06.2024 15:21

Pa eto i tebe na listi plaćenika, koliko su ti platili da izdas svoj narod. Sad si veći hrvat od hrvata. Sad si i ti za dom spreman. Jado.

Bruka

15.06.2024 15:25

Ne mogu da verujem!!! A pitao sam se gde je na Saboru...