Aleksandra
Foto: Printscreen/Printscreen

Aleksandra Prijović važi za jednu od najuspešnijih i najtraženijih mlađih pevačica, a pored moćnog glasa, ona pleni i svojom lepotom.

Aleksandra je odrasla u Belom Manastiru, gde je živela sa majkom Borkom Mihajlović (49) i pokojnim dedom, nakon što se njena majka razvela od Aleksandrinog oca Nedeljka Prijovića.

Pevačica je talenat za muziku nasledila od majke, koja se takođe bavi pevanjem. Prijovićka je popularnost stekla tokom učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a kako je više puta isticala, sve što je postigla, duguje upravo svojoj majci. Aleksandrina majka, Borka Mihajlović, svoje muzičke karijere odrekla se kako bi se posvetila svojoj naslednici.

Borka je u emisiji "Metar moga sela" na "Blic" televiziji govorila o Aleksandrinom odrastanju i svega što je postigla.

- Prvo moja majka se bavila profesionalno pevanjem, moji ujaci su se takođe bavili pevanjem, pa onda ja. Kada su mi je doneli kada se rodila znala sam da je to to. Prepoznala sam je po plaču a da je nikada nisam pre toga videla i čula, rekla sam: "Evo, dolazi moja pevačica". Jednostavno mnogi ljudi me pitaju kako se osećaš, ona je uspela, napravila je odskočnu dasku u životu? Pitaju me da li sam ponosna? Naravno da sam ponosna, ali meni je to sve prirodno. Sve to sam prihvatila kao nešto normalno u njenom i mom životu, kao nešto što je moralo da se desi - kaže Borka.

Aleksandra je u Belom Manastiru odrasla, a detinjstvo je imala, kako kaže njena majka kao i svako drugo dete.

- Išla je u vrtić, posle toga je upisala školu. Imala je ovde svoje drugarice sa kojima se igrala. Vikendom i praznicima, kada nije išla u školu, odlazila je kod bake i deke, volela je da bude i tamo i vamo, mnogo je vezana i za njih isto. Mislim da je imala jedno lepo detinjstvo. Ja i moj tata smo se potrudili maksimalno da živi jedan normalan život, kao i svako dete iako smo ja i njen tata rastavljeni, ali trudila sam se da ona to ne oseti - kaže Borka a na pitanje da li je to imalo uticaja na nju odgovara:

- Verovatno je njoj kao i svakom detetu falio taj roditelj, kada je tamo, falim ja, kada je obrnuta situacija fali tata. Zajedništvo je mnogo lepa stvar, ali kada nešto ne ide kada nije išlo, tako je moralo biti. Sada je odrasla, razume sve i prihvatila je to. Za svoje dete svaki roditelj je svašta u stanju da uradi jer ne da na svoje dete. Ja sam hrabra žena, oduvek sam bila hrabra i bila borac i dan danas bih tako postupila iako se i udala i hvala Bogu ima svoj brak i sve, ne dam na nju - kaže Borka i dodaje:

- Jednog dana me verovatno kao i svih nas neće biti ali ispunila je sva moja očekivanja. Sve. Hvala Bogu na svemu, ne radi uspeha koji je postigla, da me ne shvatite pogrešno, što je ona sada zvezda, ne, nego kao jedna devojčica, kao moje dete, kao jedna osoba je ispunila moja očekivanja, mogu to da kažem - zaključila je za kraj Borka, majka Aleksandre Prijović.,

UBILA BIH KOLEGE KOJE U 60 GODINA NEMAJU SVOJ STAN! Pevačica zgrozila izjavom, niko ne može da veruje da je ovako nešto izgovorila

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Novica

23.03.2023 14:28

Kod Djokovicevih i Zivojinovicevih najvise obrazovanje je uspesno zavrsen veliki odmor!