ALO! PAPARAZZO Aleksandra Prijović uhvaćena bez trunke šminke,  na ruci fura čitavo bogatstvo (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Iako Aleksandra Prijović gotovo nema slobodan dan zbog pretrpanog rasporeda nastupa širom regiona, rešena je da detaljno prođe pripremu spektakularnog koncerta koji je zakazala u Štark areni 29. septrembra, u šta se uverio i naš paparaco.

Pevačicu smo uslikali tokom popodneva u strogom centru prestonice, u društvu supruga Filipa Živojinovića i saradnika.

Naime, bračni par se uz kafu i u potpuno ležernom izdanju dogovarao o detaljima video-produkcije s dugogodišnjim saradnicima iz NN medije, a sudeći po tome koliko je njihov sastanak trajao, ozbiljno su se posvetili tome da ništa ne prepuste slučaju.

ALO! PAPARAZZO Aleksandra Prijović uhvaćena bez trunke šminke,  na ruci fura čitavo bogatstvo (FOTO)

Foto: Massnori Josida

 

Iako se radilo o poslovnom druženju na kom se pojavila bez šminke, Aleksandra ni ovoga puta nije izostavila papreno skup modni aksesor. Na njenoj ruci zasijala je narukvica prestižnog, svetskog brenda „kartije“ vredna 3.500 evra, a kao da to nije dovoljno, počastila je sebe i torbom „šanel“ iz najnovije kolekcije u vrednosti od čak 6.300 evra.

To što samo na ruci i ramenu fura preko 10.000 evra nije omelo prisutne da Priju dožive kao opuštenu i prijatnu, pa je izvor koji se našao na nekoliko metara od nje imao samo reči hvale za njeno ponašanje. 

ALO! PAPARAZZO Aleksandra Prijović uhvaćena bez trunke šminke,  na ruci fura čitavo bogatstvo (FOTO)

Foto: Massnori Josida

 

- Ovde dolazi mnogo zvezda koje glume ludilo, pa je Aleksandra pravo osveženje iz tog estradnog sveta. Normalna je, tiha i skromna, prema konobarima se predivno ophodi i moram da priznam da skoro nisam bio toliko prijatno iznenađen. Zarađuje više od svih pevača, a nije se uobrazila. Svaka joj čast - istakao je naš izvor.

Budući da je Prijovićeva s osmehom na licu napustila restoran, nema sumnje da je uspešno dogovorila sve što je zamislila, pa ne čudi što je vrlo raspoložena i mirne glave sela u kola svog supruga, odakle su se uputili u nepoznatom pravcu.

Bilo kako bilo, nema sumnje da je tek čekaju sastanci i pripreme, ali da joj ni to neće teško pasti s obzirom na to da uskoro stižu nove kolekcije skupocenih modnih brendova za koje valja zaraditi.

"MOJ ŽIVOT JE INTRIGANTAN" Milan Marić već godinu dana uživa u ljubavi sa Bjelinom ćerkom, a sada je progovorio o intimi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading