"PONAVLJAO JE TO SVE VREME" Jedna reč Ace Pejovića bila je ključna, a sada su Živojinovići otkrili zašto im je baš on bio kum na venčanju!
E stock

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović venčali su se pre pet godina u Beogradu, a njihova svadba proglašena je za svadbu decenije. Više od 900 zvanica prisustvovalo je venčanju na kome im je kumovao poznati pevač Aco Pejović.

Mnogi su bili iznenađeni što je izbor za crkvenog kuma pao na poznatog pevača, a mlađani Živojinović je svojevremeno otkrio zašto su izabrali baš Pejovića.

-Kada smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo, izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog sveta. Aco je sedeo preko puta nas i gledao nas sve vreme. U jednom trenutku je rekao:”Svadba, ti si gotov” i ponavljao to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem, mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni, ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli Aleksandra i ja smo mu rekli ‘Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum- ispričao je Filip svojevremeno za "Grand".

Nakon venčanja Aco i Aleksandra istakli su su da su odavno prevazišli prijateljske odnose, te da su danas kao familija.

-Kuma volim najviše na svetu. Desi se možda, da se ne čujemo dan-dva, ali se onda on naljuti na mene (smeh). Šalu na stranu, najbolji smo prijatelji i volimo se više nego što možete da zamislite- izjavila je svojevremeno Aleksandra za medije.

Pored Ace, Aleksandrinom i Filipovom crkvenom venčanju svedočio je i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić, a sve detalje gala svadbe možete da pogledate u nastavku.

"U STANU SE DOZIVAMO TELEFONIMA" Neda Ukraden ima toliko veliku nekretninu da se sa ukućanima ne sreće, pevačici je na prvom mestu komfor

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading