Aleksandra
Foto: Printscreen/Printscreen

Aleksandra Prijović se vredno priprema za koncert koji je zakazala u Areni, a pre nego što do toga dođe ona će objaviti i novi album.

Međutim, i pored svih obaveza, pevačica ističe da uvek nađe vremena za sebe, te otkriva u čemu najviše uživa.

- Najviše volim da gledam serije, ali izbegavam, jer kada krenem da gledam, ne mogu da se zaustavim. Mnogo sam radila, pa sam odlučila da nekoliko vikenda ostavim slobodno, da imam vremena da snimim spotove, naravno i da budem sa porodicom. Ali sam pre par dana pustila jednu seriju, Filip me je nagovorio - započela je Aleksandra Prijović za "Ekskluzivno", pa nastavila:

- Uvek mu govorim: 'Nemoj to da mi radiš, nemoj da počinjem jer znam šta me čeka'. On mi je rekao da pogledam samo prvu epizodu, ja sam počela da gledam u šest popodne, završila sam u četiri ujutru. Onda sam ustala u 10, pa sam opet gledala do četiri popodne. Znači, odgledala sam 22 epizode za manje od dva dana (smeh). Ja sam taj tip, kada krenem nešto da gledam, ne mogu da se zaustavim i bolje da ne gledam ništa. 

OVO JE SIN POKOJNE MIRE FURLAN Pred svoju smrt glumica mu ostavila potresno pismo, živi u Americi, a evo čime se bavi (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading