"MALTRETIRALI SU ME, SRCE MI SE CEPALO" Aleksandra Prijović je dugo ćutala o paklu kroz koji je prošla, bila je žrtva stravičnog nasilja
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović danas je jedna od najuspešnijih pevačica, međutim ranije, kada je tek počinjala svoj put, nije baš uvek mogla da vidi „to svetlo na kraju tunela". Dok je sa majkom Borkom Mihajlović živela u Belom Manastiru i školovala se, deca bi je zadirkivala kada bi se posle nastupa vratila na nastavu.

I tada je volela da peva, ali s oprečnim komentarima okoline teško se nosila.

- Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali - počela je bila Aleksandra svoju priču, pa dodala:

- Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: „Nije ništa bolja od majke pevaljke". Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla.

- Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo - istakla je, a onda nastavila o tome kako svi ti ljudi danas žele da joj budu prijatelji.

- Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali - otvorila je dušu svojevremeno Aleksandra za „Hello".

ŽENA ŽARKA LAUŠEVIĆA JE VRLO USPEŠNA I UTICAJNA Nikada se ne pojavljuje u javnosti s njim, svetske zvezde joj zavide! (FOTO)

https://www.alo.rs/vip/estrada/756733/zena-zarka-lausevica-je-vrlo-uspesna-i-uticajna-nikada-se-ne-pojavljuje-u-javnosti-s-njim-svetske-zvezde-joj-zavide-foto/vest

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading