BRENA I BOBA NA MUKAMA U jeku skandala oko nelegalne gradnje Prija i Filip uradili nešto neočekivano, pukla bruka
E stock

Komšije se žale, tvrde da radovi trahz besecunam da je več sprat kuće završen, te da Živojinovići žele da naprave novi ulaz i tu novu kuću hoće da izdaju. Brena i Boba zbog toga navodno danima nemaju mira, prozivke samo pljušte, a Aleksandra Prijović i Filip Živojinović gledaju svoja posla i sklanjaju se od bruke. 

Kako Svet piše, oni prepuštaju Breni i Bobi da rešavaju svoje probleme, a oni žive svoj život i ne propuštaju nijedan gradski događaj.

-Prija i njen muž žive u svom domu, nemaju nikakve veze sa tom granjom, ne mešaju im se u poslovne i privatne odluke. Ipak, mnogi su se iznenadili kada su se pojavili u Areni na Rozginom koncertu, pogotovo jer se znalo da će tamo biti mnogo medija i da su pitanja na ovu temu neizbežna. Nije u redu da bilo šta kažu pre Brene i Bobe, oni će ako smatraju da treba izaći sa adekvatnim saopštenjem. Uostalom, ako njih dvoje nisu reagovali, zašto bi se Prija i Filip krili od javnosti- rekao je izvor za pomenuti list.

"TO JE NJENA BOLESNA IZMIŠLJOTINA" Oglasila se sestra Slađe Petrušić, optužila sestru da je lažirala sopstvenu smrt, šok

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading