BAJKOVITO Ovako je počela ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, OVO SU SVI DETALJI
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/printscreen

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Aleksandra Prijović od 2018. godine uživa u braku sa Filipom Živojinovićem.

Kruna njihove dugogodišnje ljubavi je njihov sin Aleksandar koji ima svu pažnju i ljubav ponosnih roditelja.

Svi pamtimo njihovu svadbu koja je organizovana kao prava bajka, a malo ko zna kako je počela ljubavna priča izneđu Prije i Filipa.

Pevačica je jednom prilikom u medijima otvoreno govorila o početku njihove veze, a ispričala je i kako je teklo njihovo upoznavanje.

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

BAJKOVITO Ovako je počela ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, OVO SU SVI DETALJI

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je otvoreno priznala da se ljubav sa Filipom desila na prvi pogled, ali stidljivo otkrila kada se dogodio i prvi poljubac.

- Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početku – kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni – kazala je ona i dodala:

- On je insistirao da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu - zaključila je Prija svojevremeno.

KLEČI NA KREVETU U IZAZOVNOM IZDANJU Jami ovakvu do sada niste videli, društvene mreže se usijalle, NEPREPOZNATLJIVA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading