POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO SAVU MANOJLOVIĆU: Napada Vulina jer mu podmukli planovi ne uspevaju
Foto: Alo.rs

"Savo Manojlović nikada nije uspeo da demantuje našeg lidera i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, koji je vrlo jasno i nedvosmisleno rekao da Manojlović dobija milione od Soroša i Rokfelera, ali zato kad god dobije priliku za to, pa čak i pred sudom, laže i napada Aleksandra Vulina. 

Oko 200 Savovih lažnih boraca za ekologiju pokušalo je da za Dan državnosti spreči porodicu đenerala Radenovića da primi orden. 

Pokušali su da spreče predsednicu Republike Srpske Željku Cvijanović, lekare, vojnike, policajce i prijatelje Srbije da prime odlikovanje, pokušali su da pokvare Srbiji praznik. 

Optužiti ministra policije, koji je tokom Dana državnosti sačuvao red i odbranio zakon, da je odgovoran za incidente na protestu, može samo beskrupulozna lažovčina koja je dobila milione evra iz inostranstva da rovari po Srbiji i izaziva nerede. 

Zna Manojlović da bi u zemljama u kojima žive njegovi sponzori za izazivanje nasilja i rušenje poretka dobio višegodišnju robiju, baš kao što mu je krivo što u Srbiji nije razbijena niti jedna glava. 

Zato što mu podmukao plan da posvađa Srbe i uništi Dan državnosti nije uspeo i zato što je raskrinkan od strane ministra policije, baš zato Manojlović toliko mrzi i napada Aleksandra Vulina", odgovorili su u Pokretu socijalista Savu Manojloviću iz Kreni-promeni, koji je izneo laži na račun ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

 

Komentari (0)

Loading