POKRET SOCIJALISTA POKRENUO PETICIJU: Srpski narod potpisima izražava neslaganje sa američkim sankcijama protiv Vulina
TV Pink/Printscreen

Širom Srbije, simpatizeri Pokreta socijalista i brojni građani daju svoj potpis u cilju neslaganja sa sramnom odlukom američke administracije uperene protiv Vulina, ali i protiv Srbije i celokupnog srpskog naroda.

Pokret socijalista

Printscreen

 

- Mi iz Pokreta socijalista zajedno i ujedinjeno sa srpskim narodom, na ulicama, mirno i dostojanstveno izražavamo veliko neslaganje sa sramnim američkim sankcijama, a ujedno izražavamo i podršku našem osnivaču Aleksandru Vulinu u borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesa. Jasno je da su Amerikanci Vulinu uveli sankcije iz političkih razloga, zato što se čvrsto zalaže za jedinstvo i političko ujedinjenje svih Srba, zato što ne želi da Srbija odustane od KiM i napusti Republiku Srpsku, zato što ne želi da Srbija uvede sankcije vekovnim prijateljima iz Rusije. Sankcije su Vulinu uvedene zato što Americi nipošto ne odgovara samostalna i nezavisna Srbija. I ovim putem poručujemo da Vulin nastavlja svoju borbu za Srbiju i srpski narod i da nikakve laži američke države neće umanjiti, uprljati ili uniziti njegovu istinsku borbu - poručili su u Pokretu socijalista.

Pokret socijalista

Printscreen

 

Potpisivanje peticije građana Srbije kojim se osuđuju američke sankcije prema Aleksandru Vulinu nastaviće se i u narednim danima širom zemlje.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Душка

15.07.2023 15:21

Нисам ни у једној партији али их радо потписала петицију за Вулина јер је показо на делу да је поштен и одан Србији и њеном нароу.