TORBICA POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO OPOZICIJI: Spremni su da se udruže i sa crnim đavolom, ako će to da ih dovede na vlast
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

"Sramotno je i bedno da oni koji su umalo izgubili Kosovo i Metohiju i  pustili na slobodu dve hiljade šiptarskih terorista, među njima i Kurtija i braću Mazreku koji su silovali srpsku devojčicu, danas na Andrićevom vencu kao najgori lešinari drže lekcije Aleksandru Vučiću, čoveku koji je pitanje Kosova i Metohije vratio za pregovarački sto i za čije vreme vlasti su mnoge zemlje povukle priznanje Kosova. 

Od koga će Srbiju da brane oni koji su krali pare iz srpskih svetinja i oni koji se pre podne zaklinju nad kosovskim grumenom, a uveče nad kolumbijskim prahom? Traže politički lešinari da predsednik Aleksandar Vučić prekine razgovore, da ostavi Srbe sa Kosova i Metohije na milost i nemilost Kurtija, da odustane od formiranja Zajednice srpskih opština, da ćuti na maltretiranje i pokušaje ubistava Srba samo zato što su Srbi. E, pa neće, zato što naš predsednik nije ni slabić, ni kukavica, ni neobavešten. 

Pokret socijalista ima apsolutno i jedino poverenje u predsednika Srbije Vučića, ubeđeni smo da će predsednik Vučić pronaći najbolje rešenje za očuvanje Kosova i Metohije i Srba koji tamo žive. Video je srpski narod nakon izbora da ni Milici Zavetnici, ni Bošku Obradoviću, ni Milošu Jovanoviću, ni nesrećnom Samardžiću i POKS-u politika i data obećanja nisu važni i da su spremni da se udruže i sa crnim đavolom ako će to da ih dovede na vlast. 

OPOZICIJA NEMA ŠANSE NA IZBORIMA Petković: Pokušavaju Vučića da ruše na ulici

Samo neka ove lažne patriote ne brane Srbiju i Srbe, jer kad god su oni branili Srbiju, Srbija je bivala sve manja i siromašnija", poručio je Bojan Torbica potpredsednik Pokreta socijalista.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading