Vuletić PS: Koliko god lagali, vređali i govorili gluposti o onima koji se bore za Srbiju i srpski narod, opet ćete dobiti nulu na izborima
Pokret socijalista

Navodi Bojana Kostreša da ministar Vulin ne može da reši problem lažnih dojava o bombama su toliko glupi, površni, nepristojni i banalni do te mere kao kada Nenad Čanak hrče i podriguje u rijalitiju ili kao kada debeo i zadrigao psuje Srbima beogradsku majku ili kao kada pijan i drogiran vozi motorne sanke po užem centru Novog Sada. 

U trenutku kada se Srbija bori sa dojavama o postavljenim bombama i kada ministar policije svakodnevno vodi bitku za bezbednost građana i ove države, Čankovi nesposobni kadrovi ne daju baš nikakav doprinos, ali zato svojom glupošću, mržnjom i bezobrazlukom žele da na jeftin i podmukao način steknu neki politički poen. 

Koliko god lagali, vređali i govorili gluposti o onima koji se bore za Srbiju i srpski narod, opet ćete dobiti nulu na izborima, kao što ste je dobili i na prošlim izborima. Nula od čoveka pomnožena sa nulom na izborima  ostaje nula", izjavio je Generalni sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić reagujući na laži i uvrede LSV-a Nenada Čanka koje su izneli na račun ministra Vulina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading