PS ODGOVORIO STEFANOVIĆU: Ogromna količina mržnje, prostakluka i primitivizma može se videti samo kod Đilasa i njegovih uposlenika
FOTO: MUP/Youtube Printscreen

Njihovo saopštenje prensimo u celosti:

"Još jedan slučajni Srbin zaposlen u Multikomu izrazio je svoj prezir i gađenje prema Srbima, a posebno prema Srbima iz Republike Srpske. Za Stefanovića koji je bio u stanju da se odrekne vlastitog imena ne predstavlja nikakav problem da se odrekne i porekla, to je više puta i dokazao.

Stefanović koji je postavio granicu između Srba i Srba i na travnjaku američke ambasade molio da Kosovo bude priznato nakon drugog kruga predsedničkih izbora, smatra da Srbi iz Republike Srpske nemaju pravo da žive i rade u Beogradu, a posebno ne na Vračaru i Dorćolu, jer je "krug dvojke" rezervisan samo za "elitu" poput njega, Đilasa, Ponoša, Gorana Markovića i ostale iz te Multikom firme.

VULIN PRECIZIRAO: To su NATO partije, zato napadaju Vučića zbog partnerstva i prijateljstva s Kinom

Koliko su đilasovci jadni i bedni u svom preziru prema Srbima iz Republike Srpske, govori i ta činjenica da poput lešinara kruže po ulicama Vračara sa luksemburškim medijima, uznemiravaju građane, lupaju im na vrata, zaustavljaju prolaznike i pitaju ih za poreklo, dok se njihove gazde Šolak i Đilas baškare u Engleskoj.

Naš lider i ministar policije Aleksandar Vulin je uvek uz svoj narod, uvek je uz svoje Srbe gde god da žive i na pamet mu ne pada da patrolira po "krugu dvojke" i uhodi ljude.

Ogromna količina mržnje, prostakluka i primitivizma može se videti samo kod Đilasa i njegovih uposlenika", odgovorili su u Pokretu socijalista funkcioneru Stranke slobode i pravde Borku Stefanoviću koji je izrekao niz laži i uvreda na račun Srba iz RS i pozvao ministra policije Vulina da "proverava stanove" na Vračaru.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vuk

06.02.2022 19:52

Gospodine Vulin, zašto se vi zamajavate sa neprijateljima Srbije, sarađujte sa prijateljima.