BRNABIĆ POGODILA PRAVO U CENTAR Selaković: Fon Kramon bi da potkopava demokratiju u Srbiji!
Foto: Twitter/printscreen

Saopštenje Selakovića prenosimo u celosti:

- Neprimerena i nepristojna poruka Viole fon Kramon predsednici Vlade Srbije samo je još jedna potvrda da je premijerka Ana Brnabić pogodila u centar mete kada je evroposlanicu podsetila na činjenicu da je nemo prešla preko upada do zuba naoružane prištinske policije na sever Kosova i Metohije.  

Fon Kramon je prespsvala orgiju terora njenih prištinskih miljenika nad golorukim srpskim narodom na KiM, i do danas nam nije objasnila zašto je po njenom mišljenju pucanje iz automata po ljudima koji čekaju u redu ispred apoteke bogougodno delo, a uzdržana i demokratska reakcija Srbije na brutalno kršenje zakona i Ustava nešto što valja osuditi. 

Za osudu je upravo njeno konstantno nastojanje da svakoj vrsti antisistemskog ponašanja u Srbiji da oreol borbe za ljudska prava i demokratiju, jer time najdirektnije potkopava ne samo demokratiju u Srbiji već i ugrožava ljudska prava ogromne većine građana ove zemlje koji žele da žive u uređenom i prosperitetnom društvu. 

Srbija će nastaviti da kao uređena i demokratska država bude kritična prema svakoj vrsti samovolje i političkog nasilja, čak i kada je takvo ponašanje zaodenuto u plašt lažne brige za životnu sredinu - saopštio je on.

Komentari (0)

Loading