RADOSLAV MARJANOVIĆ OSUDIO BESTIDNU KAMPANJU OPOZICIJE Kukavičluk i besčašće kulminirali napadom na sina predsednika!
Alo!

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Samo političke kukavice i besčasni pojedinci napadaju porodice svojih političkih neistomišljenika. Upravo su kukavičluk i besčašće kulminirali na naslovnoj strani Đilasovog tabloida Danas na kojoj je glavna meta ponovo sin predsednika Srbije Danilo Vučić. 

Sramna naslovna strana Đilasovog tabloida najbolje govori o političkom slomu i krahu Đilasove multikom polktike, u kojoj nema ni politike ni programa, već samo ogoljene želje za vlašću.

Očigledno je da interesna grupa okupljena oko medijskog tajkuna Dragana Đilasa ne može da zameri Aleksandru Vučiću na izgrađenim auto putevima, bolnicama, otvorenim fabrikama, nabavljenim vakcinama i brojnim projektima koji jačaju i snaže Srbiju pa se odlučila da nastavi da  sprovode bestidnu i podmuklu kampanju napadanja članova porodice predsednika Aleksandra Vučića. 

Građani Srbije sada mogu jasno da vide razliku između onih koji se poput predsednika Aleksandra Vučića svakodnevno bore za Srbiju i onih koji poput Dragana Đilasa na sve moguće načine pokušavaju da se dočepaju vlasti ne birajući sredstva da tog cilja dođu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading