GLEDAOCI JUTARNJEG U NEVERICI Šešelj otkrio koji srpski političar je najveći izdajnik
Printscreen

- To je najveći izdajnik i vas čest gost - rekao je Šešelj na TV Pink. Lider radikala smatra da prozapadna opozicija želi da se reši Kosova i Metohije. Kontakti sa Vučićem Šešelj je objasnio da Vučića viđa možda dva puta godišnje i da nisu na dnevnoj vezi.

- Niti ja njega vučem za rukav, niti on mene zivka - rekao je Vojislav Šešelj i dodao da režim, ipak, može imati u vidu da su radikali tu u slučaju opasnosti po narod i državu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
dzo

21.09.2021 12:15

Bravo Vojo, a To se moglo i pretpostaviti a i mnogi su znali Ja se secam njegovih bolborda kad se krene prema Pancevu da vojvodina nije krava muzara

Iva

21.09.2021 12:53

Svaka cast Seselju,a Canku ne treba dozvoliti gostovanje ni na jednoj TV

dzo

21.09.2021 15:08

@Iva - slazem se ali dokazite vi ovim sou televizijama a pojedine televizije su postale sekte sa tim ? gostima Mozda njima To tako i odgovara ili namerno rade

Dva Katolika

21.09.2021 16:01

Mi Srbi nikada nećemo pljuvati svoje rivale, a ova dvojica, jedan Hrvat, a drugi čuveno pravoslavno unikatno przime u Svetu. Bore se za naklonost nas Srba optužujući jedan drugog. Lepo im je u našoj Srbiji, ništa ne rade a puni novca. Katolici su a lažu da su Pravoslavci.