MINISTAR VULIN ODGOVORIO MILANOVIĆU: Potvrđuje svaki dan da se ubraja u gluplje hrvatske političare kada napada Srbiju i Vučića
Foto: Tanjug

„U Hrvatskoj se političari dele na otvorene i prikrivene ustaše. Кada je ne znajući da ga snimaju na sastanku sa takozvanim braniteljima ponosno priznao svoje ustaške korene, Milanović je dokazao da pripada prikrivenim sledbenicima ustaškog pokreta. Ali, da spada i među gluplje hrvatske političare, Milanović je dokazao kada je 2015. godine pokušao da zatvori granice prema Srbiji i potvrđuje to svaki dan kada napada Srbiju i Vučića", odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, koji je ponovo napao i uvredio Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

Podsetimo, hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je na predavanju studentima Kolumbija univerziteta u NJujorku da je “za Srbiju najteža stvar što je Aleksandar Vučić bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih i to je najveća prepreka za ulazak Srbije u EU”.

Milanović tvrdi da Srbija koja je do sada otvorila 18 poglavlja nema snažnu nameru za ulazak u Evropsku uniju. Za razliku od Srbije po Milanoviću Severna Makedonija i Albanija se izuzetno trude, a Crna Gora je najbliže da uskoro bude primljena.
Za Hrvatsku je najvažnije, smatra Milanović, šta će da bude sa EU, a hrvatski predsednik misli da nakon Britanije niko, pa ni Poljska neće da napuste EU.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
zabrinut roditelj

21.09.2021 20:23

Poštovani ministe Vulin kad ćete pohapsiti dilere doge u opštini Apatin