VUČIĆ SAOPŠTIO Život mi je ugrožen, ali zgazićemo mafiju
Printscreen/ Pink

Predsednik je izjavio da mu je život ugrožen, ali da će Srbija pobediti mafiju.

- Suština je u tome da nismo to pokazali, snike, vi biste nam rekli to je obračun sa klubom, navijačima ili ne znam kim već. To ste i govorili pre samo mesec dana, sprdali ste se sa ćevapima, a mi nismo hteli da pokazujemo od početka, da ne bismo ugrozili istragu. Prvi snajper sa stadiona je onaj sa kojim je Belivuk trebao da bude ubijen, pa je navukao potencijalnog ubicu koga su ubili. Nikada kriminalci neće biti jači od države, a pomislili su da jesu. Kriminalci će biti manji od makovog zrna. Mogu mene da ubiju i ništa neće moći da promene, Srbija se nikada neće vratiti u prošlost. Nema povratka unazad. Zgazićemno narko bandu, odseći ćemo glavu mafiji, a naša država će biti bezbedna za našu decu. Vi koji to zloupotrebljavate, pa štitite one koji su stvarno sa njima nećete uspeti. 

- Ja ne mogu da kukam i plačem šta su mi objavili, koliko naslovnih strana o meni. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Maja

24.07.2021 23:55

Cim neko od vlasti krene da radi za boljitak nase Srbije pojedinci pokusavaju napraviti drzavni udar ili jos gore zivot predsednika je u opasnosti, ali narod veruje Vucicu i brine za njega. Takav covek nam je potreban i ne damo ga.

Ivana

25.07.2021 00:02

Iskreno se nadam da će svi biti pohapšeni a nkei i ubijeni koji prete Vučiću. Ovo je zaista strašno da možete da radite pod pritiskom. Srbija mora da zaštiti svog predsednika.

Maja

25.07.2021 03:06

Država je jaka i snažna i nikada kriminalci neće biti jači od države. Mi smo svi uz predsednika, podržavamo ga u borbi protiv kriminalaca da ulice budu bezbedne i za nas i za našu decu

stevo

25.07.2021 03:29

Nama je bezbednost predsednika i njegove porodice prioritet, na prvom mestu!

Biljana

25.07.2021 08:50

Podrška za Vučića i hrabrost koju pokazuje u ratu sa mafijom!Obračun sa uvezenom mafijaškom hobotnicom u kojoj su akteri pshipate i monstrumi je počeo hapšenjem jednog od vođa i iskreno se nadamo da će pravda biti zadovoljena,ovako nešto nije do sada postojalo u Srbiji i treba to iskoreniti i saseći do temelja da se ne bi ponovilo,isto važi i za sve druge oblike mafijaškog delovanja i u sportu i u drugim oblastima života

Lola

25.07.2021 11:41

Predsednik ima apsolutnu podršku u borbi protiv mafije.

Grof

25.07.2021 12:51

Ako treba da se uzme puska u ruke i da se brani drzava od mafije, tu sam!