BUĆ: Počela letnja sezona na najpoznatijem bazenu u Beogradu- OVO su cene ulaznica!
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

- Očekujemo da će sezona biti bolja nego prošla, ove godine je ranije počela sa znatno relaksiranijim merama. Dok smo prošle godine imali ograničenje na 350 korisnika, sada je situacija znatno povoljnija pa je dozvoljeno da na bazenima boravi 1.250 ljudi, što je polovina kapaciteta. Verujemo da će poseta biti znatno veća, očekujemo da Beograd opet živi - rekao je Novović.

I pored popuštanja mera, poštovaće se ono što je sada propisano uz pojačani oprez.

- Postoji čitav niz mera koje smo u obavezi da primenjujemo, od higijenskih i sanitarnih, do povećanog broja kovid redara. Poštovaće se mera ograničenja broja ljudi, kao i obavezna fizička distanca, pa će ležaljke biti na dva metra - dodao je Novović.

Cenovnik ulaznica

Odrasli       400 dinara

Za decu od 3 do 10 godina   150 dinara

Deca do tri godine ne plaćaju kartu

Karta koja važi od 15 časova          250 dinara

Noćno kupanje   400 dinara

Poboljšanje za ovaj privredni sektor će biti osetno jer su bazeni počeli sa radom prošle godine tek polovinom jula, a koncerti su bili otkazani.

- Radno vreme bazena je od 10 do 19, za noćno kupanje od 20 do 23 sata. Što se tiče programa u ostalim objektima, stadion je taj koji će biti dominantan sa kulturnim i muzičkim dešavanjima. Očekujemo već za ovaj vikend veći broj ljudi - rekao je direktor Novović.

Svi bazeni spremni za sezonu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je juče otvoreni bazen SC „Tašmajdan” i tom prilikom poručio da su sva gradska kupališta, uključujući i Adu Ciganliju, spremna za letnju sezonu i sve one koji će leto provesti u Beogradu.

- Otvoreni bazen u okviru SC „Tašmajdan” je najstariji u gradu i 25. juna ćemo posebnom proslavom obeležiti 60 godina od otvaranja - rekao je Vesić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading