"SPREMNI SMO ZA PRAZNIKE" Oglasili se iz JP Putevi Srbije
Foto: Privatna arhiva/Foto: RINA

Iz ovog preduzeća navode da spremno i organizovano dočekuju pojačan intenzitet saobraćaja koji se očekuje tokom 1. maja i Uskrsa.

JP "Putevi Srbije“ preporučuje da vozači zbog bržeg prolaska vozila kroz naplatne stanice koriste elektronsku naplatu putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, mogu se naći na internet prezentaciji JP Putevi Srbije na linku: https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/stanje-na-dr%C5%BEavnim-putevima, i putem mobilne aplikacije JP „Putevi Srbije“.

Takođe se apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

@alo_portal U ODNOSU NA PRE 10 GODINA, OVO JE GOTOVO SVE NOVO: To pokazuje koliko je Srbija napredovala 🇷🇸 #alo #alodnevnenovine #alonovine #predsedniksrbije #aleksandarvucic #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #fy #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading