Sastanak
Foto: Tanjug/Narodna skupština/ PEĐA VUČKOVIĆ (HO)

Brnabićeva je zahvalila ambasadoru na podršci koju smo dobili u procesu kandidature za Specijalizovanu međunarodnu izložbu EXPO 2027 i istakla da je ova izložba odlična prilika za promovisanje njihove zemlje, kao i za privlačenje turista i investitora.

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom parlamentarnom saradnjom i želju za njenim daljim unapređenjem, navodi se u saopštenju Narodne skupštine.

Naglašen je potencijal za jačanje ekonomske saradnje, kao i interes meksičke strane za korišćenjem tehničko-tehnoloških ekspertskih kapaciteta Srbije u oblastima poljoprivrede, zdravstva i industrije.

Sastanak je protekao u prijateljskoj atmosferi, uz obostrano izražavanje želje za daljim jačanjem bilateralnih odnosa i nade da će saradnja između dve zemlje nastaviti da se razvija u svim oblastima od zajedničkog interesa.

Ambasador je srdačno čestitao predsednici Brnabić na preuzimanju nove funkcije i izrazio uverenje da će njen doprinos biti uspešan za obe zemlje i uručio joj čestitku predsednice Senata Meksika Ane Rivijere tim povodom.

@alo_portal U ODNOSU NA PRE 10 GODINA, OVO JE GOTOVO SVE NOVO: To pokazuje koliko je Srbija napredovala 🇷🇸 #alo #alodnevnenovine #alonovine #predsedniksrbije #aleksandarvucic #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #fy #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading