baja mali knindža
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Nastup na Tašu definitivno je kruna karijere popularnog Krajišnika koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Emotivni naboj osećao se i sat vremena pre koncerta, još na putu ka samom Tašu.

Publika je pevala Bajine pesme uglas, a kada je pevač izašao na binu uz borbene taktove pesme "Pevaj, Srbijo" euforija je dostigla vrhunac. 

Hitovi su se nizali kao na traci: "Ptico moja, bjeli labude", "Čuvaj mi se sine", "Morem plovi jedna mala barka", "Duni vjetre preko jetre", "Božić je", "Kosovo je Srbija", "Zove Dinara", "Prepelica", "Ulje maslinovo", "Dinarsko srce", "Bulevar revolucije", "Napolitanka"...

Poseban pečat koncertu dale su i brojne bakljade, kao i vatromet pre početka drugog Bajinog bloka.

Baja Mali Knindža je koncert, koji je trajao čak tri sata, završio pesmom "Kad sam bio mali", a koju je otpevao na insistiranje publike koja je skandirala refren te pesme.

Bajina najstarija ćerka Smiljana oglasila se na Instagramu posle koncerta.

- PREŠAO IGRICU! TATA! DOKTOR! Momenat kada je meni udarila u oči reka suza... Meni koja suzu pustim jednom godišnje. Naboj energije, emocija, ponosa, inata.. Svega. Puno srce. Hvala svima koji ste sinoć bili da podržite mog oca i što ste uveličali jedan od najvećih događaja i momenata u njegovoj karijeri. Zaslužio je. Hvala Vam što ste svi u glas pevali kao jedan svaku pesmu. Taš je goreo. Svi ste za ponos. A za tebe tajo, ostani uvek to što jesi jer - NAJVEĆI SI i dok imaš najponosniju decu i suprugu kao vetar u leđa, ne može ti niko ništa! - poručila je Smilja.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading