EVOCIRALA USPOMENE Ceca ovu situacije iz karijere nikada neće zaboraviti "IMALA SAM SAMO 20 GODINA"
Banja Luka vikend festival

Folk pevačica Ceca Ražnatović posle niza godina prisetila se događaja s početka svoje karijere za koji je rekla da se pamti ceo život i otada joj je sve krenulo uzlaznom putanjom.

EVOCIRALA USPOMENE Ceca ovu situacije iz karijere nikada neće zaboraviti

Foto: Blic tv printskrin

 

Ona je zajedno sa svojim prijateljem, evocirala uspomene sa svog prvog solističkog koncerta koji je održala pre 30 godina na stadionu Tašmajdan.

Nakon što je otišla u studio Miloša Vuksanovića koji se nalazi baš u samom srcu Tašmajdana, Ceca je želela da obiđe stadion kako bi se prisetila jednog od njoj najznačajnijih momenata u karijeri.

- Dolaskom kod Vukse u studio, evocirala sam svoje uspomene na koncert iz 1993. godine, što je bio i moj prvi solistički koncert. Tada i sada je to bila ogromna stvar za jednog izvođača - započela je priču Ceca.

EVOCIRALA USPOMENE Ceca ovu situacije iz karijere nikada neće zaboraviti

Foto: Youtube/Printscreen

 

Istakla je da se koncerta i dan danas, nakon 30 godina, u detalj seća.

- Imala sam samo 20 godina. Dogodio mi se flešbek, sećam se i dan danas bine, kako sam stajala, šta sam nosila. Takvu energiju nikada neću zaboraviti. Otpevala sam "Kukavicu" 12 puta, pesmu "Zaboravi" 11 puta, to je bilo potpuno ludilo - kaže Ceca.

Stadion je bio pun, atmosfera je bila dovedena do usijanja. Ceca kaže da je iz trenutne perspektive jako ponosna na uspeh koji je tada napravila.

- Kada se okrenem iza sebe, mogu sa punim pravom da kažem da mi je karijera od početka bila bombastična. Izuzetno sam ponosna - ispričala je Ceca.

Zanosna pevačica otkriva u kakvim je odnosima sa Viki Miljković A šta je Aleksandru Tadić navelo da se odrekne nadimka Cipka

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading