VEST KOJA JE ODJEKNULA KAO BOMBA! Branislav Lečić izdao hitno saopštenje povodom skandaloznih optužbi da je silovao Danijelu Štajnfeld!
Foto: Printscreen

Branislav Lečić oglasio se nakon vesti da je glumica Danijela Štajnfeld dala izjavu u policiji, a u kojoj ga je imenovala kao filmskog moćnika koji ju je silovao.

- Povodom optužbi koje su se pojavile u medijima o mom navodnom silovanju Danijele Štajnfeld, dajem sledeću izjavu:

- Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu.

- U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje - napisano je u kratkom saoštenju.

VEST KOJA JE ODJEKNULA KAO BOMBA! Branislav Lečić izdao hitno saopštenje povodom skandaloznih optužbi da je silovao Danijelu Štajnfeld!

Foto: Alo!

 

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld imenovala je u Višem javnom tužilaštvu glumca, opozicionionog političara, Branislava Lečića, kao misterioznog moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao.

Glumica Danijela Štajnfeld dala je izjavu u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za " Večernje novosti".

- U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela inicijala B.L. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza - dodaju iz Višeg tužilaštva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading