MARIJA ŠERIFOVIĆ JE OVO PRVI PUT URADILA ZA SINA! Na Uskrs oduševila javnost, svi su primetili veliku promenu na njoj! 14:00 Vip 0
KIM POSLAO NOVOGODIŠNJU PORUKU VOJNICIMA U UKRAJINI "Doživeli ste dirljive žrtve i radosti skupih borbenih pobeda" 10:49 Vesti 0
POŽELITE IM LJUBAV, MIR, ZDRAVLJE, SREĆU... Ovo su najlepše Božićne čestitke koje možete poslati porodici, prijateljima i poslovnim partnerima 21:30
KAKO SE PRAVILNO PIŠE NOVA GODINA, NOVOGODIŠNJI, BOŽIĆNI? Dobro pazite da se ne obrukate za praznike, JEDNO JE PRAVILNO 09:09 Vesti 0
KO STOJI IZA HARIJEVE ČESTITKE ZA ROĐENDAN? Ovaj razvoj događaja se nije očekivao, sumnja se da je ona umešana u sve 12:19
ŠAPČANI ODUŠEVLJENI Na jednom bilbordu osvanula nesvakidašnja čestitka za rođendan (FOTO) 18:00 Razonoda 0
"VOLI TE TATA, NEDOSTAJEŠ MI" Uroš Stanić dobio neočekivanu poruku, nakon svađe došlo do obrta 12:29 Vip 0
MAJI ČESTITALA ROĐENDAN KROFAKOVA ĆERKA! Haos u Eliti, Vanesa se obratila i ocu, imala upozorenje za njega! 15:30 Vip 0
ŠOK POTEZ MIONINE MAJKE! Na ovaj način čestitala bivšem zetu rođendan, Ša će doživeti nervni slom kad sazna! 08:45 Vip 0
OGLASIO SE NOVAK I IMA VAŽNU PORUKU Đoković oduševio ljude širom sveta, a ovo je glavni razlog (VIDEO) 19:18
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
Uživo IZRAEL OBJAVIO SNIMAK ATENTATA Novi napad na iransko nuklearno postrojenje, Amerika šalje avione i razarače (FOTO/VIDEO) 06:59 >> 13:29 Vesti 0
PROGNOZA ZA BEOGRAD I SRBIJU NE SLUTI NA DOBRO Temperatura ide na +40°C, stižu dva VRELA dana a onda - osveženje 12:40 Vesti 0
ŽENE ROĐENE U OVA 2 ZNAKA SU NAJBOLJE MAJKE Njihova ljubav greje dušu i daje snagu, stvorene su za majčinstvo 12:49