NAŠ PEVAČ IZGUBIO 35 KILOGRAMA Zbog poljuljanog zdravlja završio na operacionom stolu, sada pokazao vitku liniju! (FOTO) 15:30 Vip 0
"ACO PEJOVIĆ ME JE RAZOČARAO, ZA MENE VIŠE NE POSTOJI" Pevač u emisiji uživo otkrio razlog zbog koga ne pričaju, voditeljka zaćutala 12:35 Vip 0
"ACO PEJOVIĆ ME JE RAZOČARAO, ZA MENE VIŠE NE POSTOJI" Pevač u emisiji uživo otkrio razlog zbog koga ne pričaju, voditeljka zaćutala 11:00 Vip 0
PEVAČ NAKON OPERACIJE ŽELUCA ZA 10 DANA SKINUO OVOLIKO KILOGRAMA Odmah se oglasio, pa otkrio šta sme da jede 08:01 Vip 0
SLOBA VASIĆ ZAVRŠIO NA OPERACIONOM STOLU Muku mučio sa ozbiljnim problemom: "To je proces pakla" 17:40 Vip 0
BIVŠA GA OPTUŽILA ZA BRUTALNO NASILJE, SAD STIGLA PRESUDA Evo šta je sud odlučio o slučaju Slobe Vasića 14:40 Vip 0
"ACO PEJOVIĆ ME JE RAZOČARAO, ZA MENE VIŠE NE POSTOJI" Pevač u emisiji uživo otkrio razlog zbog koga ne pričaju, voditeljka zaćutala 11:15 Vip 0
"NEMA VEĆEG ZLA OD TOGA, TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA" Sloba Vasić besan na kolege, stao u zaštitu Saše Popovića! 22:00 Vip 0
"ACO PEJOVIĆ ME JE RAZOČARAO, ZA MENE VIŠE NE POSTOJI" Pevač u emisiji uživo otkrio razlog zbog koga ne pričaju, voditeljka zaćutala 07:00 Vip 0
"JE L' MOGUĆE OVO VIŠE?!" Sloba Vasić van sebe nakon što su ga proglasili mrtvim, ne može da se smiri! (FOTO) 06:00 Vip 1
PEVAČ VAN SEBE ZBOG POGIBIJE KOLEGE I dalje ne veruje šta se dogodilo: "Prokleti motor, sanduk na dva točka" 07:20 Vip 0
"ACO PEJOVIĆ ME RAZOČARAO, ZA MENE VIŠE NE POSTOJI" Pevač u emisiji uživo otkrio razlog zbog koga ne pričaju, voditeljka zaćutala 09:40 Vip 0
SPECIJALNI ULAZAK U ELITU Večeras će se promeniti tok rijalitija, učenici ni ne slute koga će ugledati na imanju! 13:45 Vip 0
NAŠ POPULARNI PEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO ZBOG ZAVISNOSTI Javno otkrio sve detalje: To je proces pakla! 09:40 Vip 0
PEVAČ PRIZNAO U KAKVOM JE STANJU SAŠA POPOVIĆ Zbunio se, pa otkrio nešto što možda nije smeo: "Čuo sam za bolest..." 10:20 Vip 0
"ŠTA SE DESILO SLOBI VASIĆU?" Pevač doživeo transformaciju, totalno neprepoznatljiv (VIDEO) 14:20 Vip 0
"GUBIŠ DAH, ZNOJE TI SE DLANOVI..." Naš pevač se susreo sa ozbiljnim problemom: "Mislio sam da ću da umrem" 16:20 Vip 0
PEVAČ PRIZNAO U KAKVOM JE STANJU SAŠA POPOVIĆ Zbunio se, pa otkrio nešto što možda nije smeo: "Čuo sam za bolest..." 16:46 Vip 0
NAŠ POPULARNI PEVAČ PROŠAO KROZ UŽAS ZAVISNOSTI Javno otkrio sve detalje: To je proces pakla! 15:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46