KONOBAR BRUTALNO KAZNIO BAHATE GOSTE Pustio ih da čekaju 20 minuta - razlog će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO) 08:40 Razonoda 0
NOĆ U RESTORANU PREŠLA U HOROR Konobar je počeo da je proganja – ‘Lik me nije hteo pustiti’ 11:15 Razonoda 0
Seli u restoran i postali bogatiji za 88.000 evra: Evo šta se desilo porodici koja će zauvek pamtiti ovaj obrok! 18:30 BIZ 0
OTERALI GA IZ RESTORANA JER JE OBUČEN KAO BESKUĆNIK Evo šta se desilo kada se pojavio u skupocenom autu 15:00 Razonoda 0
Marija je naručila nudle, ali nije znala ovu caku: Šokirala se kada joj je konobar otkrio zašto su jeftinije 19:30 BIZ 0
Nataša je naručila kapućino u kafiću, a stigao joj pravi mali šok: "Pa ovo nema nigde" (VIDEO) 19:30 BIZ 1
Naručite čaj, a konobar vas iznenadi skrivenim troškom: Nova stavka mnogima neprihvatljiva! 20:00 BIZ 0
ZAMALO ZAPALIO CEO RESTORAN, KOLEGA SE JEDVA SPASIO Konobar spremao ručak pred gostima, pogrešan potez zamalo ugrozio živote svih 18:16
UČESNICA ELITE DIVLJALA USRED RESTORANA Napala konobara, ljudi gledali u čudu, pojavio se snimak 10:15 Vip 0
JEZIV SNIMAK TUČE IZ NEUMA! Konobari premlatili gosta - jedan ga drži, PETORICA tuku (VIDEO) 21:25 Vesti 0
"NE TREBA MI BAKŠIŠ, DAO SI MI PRILIKU ZA OSVETU" Konobar otkrio kako kažnjava bahate mušterije, a kad čujete šta rade zgadiće vam se život 12:44
"DAJTE MU POVIŠICU!" Mladića iz Hrvatske ODUŠEVIO konobar koji ga je služio u Nišu (VIDEO) 14:40 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0