AMERIKANAC ŠOKIRAO SA FRONTA! Bez ispaljenog metka predao 4 ruska vojnika, pa im dao OVO! 16:33 Vesti 0
AMERIKANAC DOŠAO U SRBIJU, PROMENIO VERU I IME Vasilije: Srbi mogu da se ne slažu, ali znaju šta je zajedništvo, toga u SAD nema 08:08 Vesti 0
„Otkrio sam Srbiju i ne mogu da odem!“ – Amerikanac se zaljubio u našu zemlju, kaže da kod Hrvata to nije to 13:36
"OVDE SU LJUDI ISKRENI, TAMO JE SVE LAŽNO" Šok ispovest Amerikanca: "U Rusiji sam pronašao mir koji u Americi ne postoji" 21:44 Vesti 0
OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Amerikanac otkrio iznenađenje u kući kupljenoj za 5.000 evra! (VIDEO) 18:00 Razonoda 0
"OBIŠAO SAM 14 DRŽAVA, ALI SAMO U SRBIJI OSETIO OVO" Amerikanac u šoku zbog onoga što je doživeo u Beogradu! 14:30 Razonoda 0
AMERIKANAC 2 GODINE ŠPIJUNIRAO ZA RUSE! Ubavio se sa nemačkim volonterima, slao koordinate ukrajinske vojske 11:06 Vesti 0
Amerikanac je kupio kuću u Hrvatskoj za 5.000 evra: Evo kako se odlučio za ovu "avanturu" (VIDEO) 20:00 BIZ 0
AMERIKANAC (29) LAKTOM UDARIO POLICAJCA U GLAVU Čuknuo parkirani auto, pa odbio alko-test i napao saobraćajca 13:09 Hronika 0
UHAPŠEN BLOKADER S AMERIČKIM PASOŠEM Došao na protest naoružan, ekskluzivne fotografije! 00:08 Vesti 0
HAPŠENJE NA PODGORIČKOM AERODROMU! Kod Amerikanca pronađen uređaj za precizno ciljanje (FOTO) 16:38 Vesti 0
"SRBI SU LUDI KAO STRUJA" Japanac sreo Amerikanca u Beogradu i napravili su snimak o kom svi pričaju (VIDEO) 15:18 Vesti 0
"DOĐITE DA VIDITE KAKO SMO BOMBARDOVALI BEOGRAD!" Poznati Amerikanac se snimao u srcu prestonice pa ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO) 13:12 Vesti 0
AMERIKANAC SE OŽENIO SRPKINJOM Sad je noćni život Njujorka zamenio za pijuckanje rakije u kući u Beogradu 12:43
"POČEO SAM SA 15 GODINA, GURAO SAM KOLICA U SAMOPOSLUZI" Boža napravio imperiju i stekao bogatstvo u Americi, ali ne zaboravlja ni Srbiju 12:39 Razonoda 0
DEČAK PRODAVAO LIMUNADU U KNEZU DA ZARADI ZA PATIKE Prišao mu poznati Amerikanac, njegov humani gest oduševio region! (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0