CAKANA UHVATILA MUŽA U PREVARI Pevačica rešila da se obračuna sa ljubavnicom, jedva je sprečio! (VIDEO) 08:20 Vip 0
OPLJAČKANA NAŠA PEVAČICA Lopovi joj opustošili dom: "Tipovana sam, ukrali su mi 200.000 evra" 12:15 Vip 0
"IAKO SU VAN ZEMLJE, ZA VASKRS MORAMO BITI ZAJEDNO" Cakana za Alo! otkrila kako njena porodica obeležava najradosniji hrišćanski praznik 12:00 Vip 0
OPLJAČKANA NAŠA PEVAČICA Lopovi joj opustošili dom: "Tipovana sam, ukrali su mi 200.000 evra" 19:00 Vip 2
"U SVAKOM ŽITU IMA KUKOLJA, JEDAN BOD ZA ALEKSANDRU" Oglasila se pevačica nakon što su Hrvati uporedili Tompsona sa Prijovićkom 12:33 Vip 0
NAŠA PEVAČICA RIBALA TOALETE, A ONDA SE PROSLAVILA! Otkrila detalje teškog početka karijere 13:40 Vip 0
"PEVAČICE NE RAZLIKUJEM, SVE SU ISTO IZOPERISANE" Cakana žestoko potkačila koleginice, nije birala reči! 19:17 Vip 0
"NEĆU PRODATI KUĆU NA KOSOVU" Naša pevačica obelodanila do sada nepoznate detalje iz privatnog života 16:10 Vip 0
"NEK' CRKNU ONI KOJI KAŽU DA NE TREBA DA PEVAM PESME O KOSOVU!" Pevačica poslala brutalnu poruku, spomenula Bosance 10:35 Vip 0
NOVA TRAGEDIJA U DOMU NAŠE POZNATE PEVAČICE! Nakon smrti majke ostala bez još jedne drage osobe 15:57 Vip 0
ŠOK SCENA KOD SANJE MARINKOVIĆ U STUDIJU! Pevačica došla u emisiju bez zuba, o ovome je brujala čitava nacija! 14:05 Vip 0
CAKANA SE POJAVILA U EMISIJI BEZ ZUBA Pevačica zgranula publiku, svi zanemeli kada su videli šok prizor 19:40 Vip 0
PEVAČICA ZATEKLA MUŽA U KREVETU S DRUGOM ŽENOM: Bila sam toliko ljuta, mogla sam i njega i nju da napadnem! 14:00 Vip 0
CAKANA SE UDALA SA 19 GODINA DA BI SE DOKOPALA BEOGRADA: Želela sam da pobegnem iz te sredine! 09:30 Vip 0
DEVOJKE ODLEPILE ZA CAKANINIM UNUKOM Evo kako izgleda naslednik naše poznate pevačice, otkriveno i čime se bavi! 19:39 Vip 0
ZA SVOJU KARIJERU MOŽE DA ZAHVALI LEPI I USNIJI! Cakana otkrila detalje sa početka karijere, a evo kako je potrošila prvi honorar! 15:00 Vip 0
DA NIJE BILO OVE PEVAČICE, CAKANA NE BI IMALA KARIJERU Zbog nje je počela da se bavi muzikom: Ona je moja kraljica 07:12 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 18. JUN Rakovi, čuvajte se osobe u znaku Ovna, Devica ima probleme sa novcem, Vaga vešta u komunikaciji 19:21