NE PRAVITE OD DECE NESPOSOBNE LJUDE! Ovo su kazne kojima se vaspitavaju deca u Srbiji, psiholozi upozoravaju na posledice 16:43
BATINE NISU REŠENJE Uradite ove 4 stvari i dete će vas više poštovati, morate postaviti granice 20:02
DŽABE VAM DOBRA NAMERA Na ovaj način ćete samo pokvariti dete, nemojte da se pitate što je nesposobno 20:00
STROGI RODITELJI KVARE DECU Grub način vaspitavanja nije dobar, može da poremeti ovu ključnu funkciju 20:33
ZAUSTAVITE RAZMAŽENOST Sebična deca će postati zahvalna kada primenite ovaj plan, roditelji potvrđuju 19:00
DETE ĆE VAS UVEK SLUŠATI Psiholog otkriva proverene načine vaspitavanja deteta, batina pada u zaborav 20:00
MOJE DETE SE PRETVORILO U DERIŠTE Roditelji mahom greše kada vaspitavaju decu, nisu ni svesni koliko ih kvare 19:03
"OBIČNO SE POSEKU SAMO JEDNOM" Srpske majke od dece prave maze, a u Britaniji imaju potpuno drugačiji metod vaspitavanja 13:10 Vesti 0
alo.rs/S.Ć. MUDROST OCA TADEJA "Nemojte nikoga kriviti što vam je dete takvo, sami ste krivi, dobro je dok vas ne bije" 11:26 Žena 0
Alo/A.M. POMAŽE TATI DA OKADI IKONE I KUĆU! Seka Aleksić objavila emotivan snimak sina Jovana i Veljka, naslednik sve oduševio! (VIDEO) 17:46 Vip 1
Alo/Đ.M. SAZNALA SAM DA JE IŠLA U NARGILA BAR! Goca Tržan otkrila kako vaspitava ćerku, ovo joj striktno zabranjuje, a ipak popušta u nekim stvarima 11:00 Vip 0
Alo.rs/M.A. KAFANA ME NAUČILA SVEMU! Aco Pejović nikad iskrenije o privatnom životu, evo kako vaspitava decu i zbog čega mu supruga nije ljubomorna 17:30 Vip 1
Alo/K.Ć Bizarni saveti iz 19. veka o vaspitanju dece: Ne može da čitaš, izbegavaj voće i grickaj suv hleb, ali to nije najgore! 13:40 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 0