ZDRAVLJE JE U USTIMA Redovno pranje zuba može sprečiti probleme sa jednim organom, ali ne zaboravite i ovo 21:35
Šta znači kada sanjate da vam ispadaju ili da vam se lome zubi? Babe kažu jedno, a psiholozi nešto sasvim drugo! 15:00
OSNOVNA STVAR, ALI LJUDI NE ZNAJU Stomatolog otkriva kada treba prati zube, mnogi mahom prave istu grešku 21:33
ZUBI SE KVARE Ako plivate na ovim mestima, možete primetiti simptome neprijatnog stanja, i to nije sve 13:52
ZUBI STRADAJU Stomatolozi izdali važno upozorenje, stvar koju obožavaju Srbi može da uništi osmeh 17:30
OSMEH JE SKUPO KOŠTAO Rijana nema mira ni u trudnoći, pored tolike lepote oni gledali samo u ovo na njenim zubima 13:04
NAVIKE KOJE KVARE ZUBE Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh 10:04
MADONA SKROZ PODETINJILA Objavila video uz pesmu za klince, a onda je otvorila usta i šokirala svet 17:02
DOBRO POGLEDAJTE SVOJE ZUBE Ova promena može nagovestiti loše navike, ako ih primetite vreme je da se obratite zubaru 19:00
MISTERIOZNA BOLEST MI ZAGORČAVA ŽIVOT Ljudima deluje smešno, ali zbog nje sam 24 sata dnevno u bolovima, imam samo jedan plan 17:30
ZUBI ISPALI NA ULICI, A ONA IH JEDNOSTAVNO STAVILA NAZAD! Šokantan incident Britanke postao viralni hit (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
PLATILA HOLIVUDSKI OSMEH, A DOBILA HOROR Vratila prljave ''zube'' pravo u usta, ljudi na mrežama se krste - FUJČINA! (VIDEO) 22:00 Razonoda 0
SAD SE PONOSNO SMEJE! Marija Šerifović skinula protezu - pohvalila se osmehom od milion dolara 18:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46