OVE FRIZURE ĆE ZAVLADETI 2026. GODINOM Azijski trend briše godine s lica, prozirne šiške vraćaju mladalački sjaj 21:23
ČUDO ZA RAST KOSE Pazite da šampon sadrži ovaj sastojak, a evo kako ga još možete uneti u organizam 09:44
NISU PUNĐE, NI KIKICE, NEGO NEŠTO ŠTO NAJMANJE OČEKUJETE Ova frizura je najveći hit ove zime i stoji ama baš svakoj ženi 17:28
PREKRIJTE SEDE BEZ FARBANJA Za željeni izgled vam nije potrebna jaka hemija, ove opcije su zakon 09:01
POSVETLITE KOSU BEZ ODLASKA KOD FRIZERA Ovaj prirodan trik štedi novac, a daje sjajne rezultate 15:00 Razonoda 0
NE ZOVITE FRIZERA Šiške možete ošišati i sami, evo kako da postignete izgled koji je proslavio Dakotu Džonson 09:02
DOSTA BILO, VREME JE ZA PROMENU Glumica odustala od duge crne kose, napravila hrabar potez i sada izgleda brutalno! 13:29
ZAMRŠENA KOSA OD RANOG JUTRA Evo zašto vam se to dešava čim otvorite oči, uradite ovo kako biste je zaštitili 09:55
NAVIKAMA PROTIV GENA Tanka kosa će postati jaka zahvaljujući ovim pravilima, žene u Srbiji se kunu u njih 09:20
ULJEM PROTIV SEDIH Zaboravite na često farbanje kose, ovaj proizvod uspešno održava mladelačku lepotu 09:29
SENDVIČ U KOSI Srpkinje očarane najnovijim trendom šamponiranja, izgledaju kao da su upravo došle od frizera 18:30
NEGOVANA KOSA TOKOM ZIME Ovo ulje je čini jakom, sjajnom i neopisivo mekanom, samo vodite računa o jednoj stvari 08:05
DUBINSKO PRANJE KOSE Ne treba vam nikakav skup proizvod, dovoljno je da uradite ovo na 5 minuta 08:03
DUGA KOSA NIJE ZA ŽENE PREKO 50 Frizeri otkrivaju kako skratiti kosu da izgledate podmlađeno i doterano 13:16
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
NATO U VELIKOM PROBLEMU, STIGLO UPOZORENJE: Niste u stanju, pripremite se za BOJNO POLJE 23:42 Vesti 0
"IDEALNI RUS DOŠAO IZ ODESE" Ukrajinski komandant ušetao pravo u ruski štab: Nisam pucao, tražio sam spas 19:45 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. DECEMBAR Bik uživa u malim zadovoljstvima, Devica ide na putovanje 19:26