Grčka - Srbija
kss.rs
Grčka - Srbija

kss.rs

Grčka - Srbija, Foto: kss.rs

* Košarkaške reprezentacije igraju pripremene utakmice pred Svetsko prvenstvo

* Grčka pobedila Dominikanu, Italija neočekivano izgubila od Novog Zelanda

* Još samo pet dana do prve utakmice srpskih košakaša protiv Angole na Mundobasketu

Košarkaši Grčke pobedili su Dominikansku Republiku sa 87:75, u poslednjem pripremnom meču pred Mundobasket.

Aleksandar Đorđević proslavio 52. rođendan! Usledile su čestitke sa svih strana, a najbolja je stigla od FIBA-e u kojoj su pecnuli Hrvate! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Zvanični sajt/M.D DATUM I VREME: 26.08.2019. 13:20 Srećan rođendan selektore! Aleksandar Đorđević, Foto: kss * Mundobasket počinje 31. avgusta a traje sve do 15. septembra * Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima * Čestitke stižu sa svih strana Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević danas slavi 52.

Izabranici Tanasisa Skortopulosa odigrali su slabu utakmicu, ali su na kraju ipak uspeli da upišu novu pobedu na pripremama.

"Heleni" su utakmicu rešili u poslednjoj četvrtini koju su dobili rezultatom 21:14. Na poluvremenu je bio egal (48:47), ali je Grčka ipak uspela da slomi otpor

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Janis Adetokumbo.

Košarkaška reprezentacija Italije neočekivano je izgubila od Novog Zelanda 88:82. "Azuri" su odigrali veoma lošu utakmicu i njihova forma pred Mundobasket neobećava.

PROČITAJTE JOŠ:

Galinari je bio najefikasniji sa 22 poena, Belineli je imao 19, a Đentile 17 poena. Novi Zeland predvodio je Taj Vebster sa 20 poena.

BONUS VIDEO

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!