Aleksandar Đorđević
kss
Aleksandar Đorđević

kss

Aleksandar Đorđević, Foto: kss

* Mundobasket počinje 31. avgusta a traje sve do 15. septembra

* Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima

* Čestitke stižu sa svih strana

Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević danas slavi 52. rođendan.

Nisu to zaboravili reprezentativci i članovi stručnog štaba našeg nacionalnog tima, pa je Đorđević posle ručka u hotelu „Vanda vista“ dobio tortu, a svi zajedno su mu otpevali rođendansku pesmicu.

Ovo je devojka Nikole Jokića na koju Amerikanci kidaju! Uticala je na njegovu odluku koja je Srbiju digla na noge! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 11:08 - 26.08.2019. 11:36 Ljubav iz školskih dana još uvek traje! Nikola Jokić, Foto: Alo/Vladimir Marković * Mundobasket počinje 31. avgusta a traje sve do 15. septembra * Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima * Amerikance je zanimalo ko je devojka Nikole Jokića DA SE NAJEŽIŠ!

Bek Srbije Marko Gudurić je kao najmlađi u timu imao čast da se u ime reprezentacije obrati selektoru i da mu poželi da mu se ostvare sve želje, a naročito ona koja može da bude ispunjena za dvadesetak dana…

Đorđević pokazao na krivca što Bogdanović nije igrao, Bjelica pod velikim znakom pitanja!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 18:30 - 26.08.2019. 08:22 Sledeći na redu su Francuzi! Aleksandar Đorđević, Foto: Alo/Vladimir Marković * Srpski tim je ostvario i drugu pobedu rezultatom 88:78 na Austajger kupu u Kini * Zadovoljan je igrom * Selektor je napomenuo da ne treba težiti ka egzibicijama Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević smatra da je njegova ekipa prikazala dobru i koncentrisanu igru u pripremnom meču protiv Novog Zelanda.

Pored brojnih čestitki nama je jedna upala u oči! Kuća košarke Starog kontinenta je poželila legendarnom Saletu rođendan i postavila video trojke koju je 1997. godine na EP u Španiji u Badaloni, Đorđević postigao u poslednjoj sekundi za pobedu protiv Hrvatske.

"Sećate li se ovog koša za pobedu? Srećan Rođendan živoj legendi Saši Đorđeviću" - napisali su na svom Tviter nalogu.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda