PRED BORBU ZA BRONZU! Marina Maljković: Energija sa klupe!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Ono što je pozitivno iz ove utakmice je energija igračica sa klupe, opet su pokazale da smo tim, i one koje su nekad bile nosioci i polako završavaju, kao Čađo i Butulija, danas su pokazale da nemaju probleme s tim, kao i mala Anđela Dugalić, koja je odigrala hrabro, pokazala talenat i zašto je tu - izjavila je Marina Maljković srpskim izveštačima u Tokiju.


Srbija će sutra igrati za bronzu protiv Francuske ili Japana, a Sonja Vasić se nada da će medaljom završiti karijeru.

- Nismo uspeli da budemo veći izazov za Ameriku, nadali smo se da ćemo moći bar neki period da se nosimo s njima. Ne treba se sada ni mnogo time optereshivati, preostaje nam da se što pre oporavimo i okrećemo se meču za bronzu, koji je sada najvažniji. Nadam se da ćemo uspeti da se konsolidujemo i osvojimo još jednu medalju ta Srbiju - rekla je Sonja Vasić.

Ona je dodala da ne razmišlja mnogo o tome što joj je poslednji meč i da joj je veoma važno što se to dešava sa reprezentativnim koleginicama sa kojima je bila zajedno svih prethodnih godina.

- Nekako sam se više plašila četvrrfinala, da tu ne bude kraj. Sad sam ovde, deo sam tima i želim da uzmemo medalju - istakla je ona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading