DOKAZ DA SU I ONI SAMO LJUDI! Suze šampiona koje su obišle svet (FOTO GALERIJA)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Diskretni heroji, momci koji ne pričaju mnogo i ne razbacuju se obećanjima, sportisti kojima je Srbija iznad svega, igrači koji ne znaju za strah i kojima ni taj famozni psihološki pritisak ne može ništa, istinski šampioni - vaterpolo reprezentativci Srbije.

Niko nam nije doneo toliko radosti, ni zbog koga nismo bili toliko ponosni kao zbog njih, vaterpolista koji su osvojili sve što se osvojiti može i to po nekoliko puta.

Sada je vreme za smenu generacija. 

Reprezentativnu karijeru završili su sedmorica veličanstvenih, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović.

 

Po dolasku na aerodrom Nikola Tesla bilo je suza, kako od sreće tako i od tuge. To je dokaz da su i veliki šampioni ipak samo ljudi.

Onako kako su ponosno i u glas pevali himnu Bože pravde, tako su danas zapevali antologijsku pesmu "A sad adio".

Predvođeni selektorom Dejanom Savićem, pevali su i plakali, prisećali se velikih pobeda, teških trenutaka na putu ka tronu samo njima znanim. 

Kažu da bajke ne postoje, vaterpolisti Srbije ubedili su nas u suprotno. Stavljena je tačka na najlepšu sportsku bajku.

Sada je na mlađima da nastave tamo gde su stali sedmorica veličanstvenih. Ono što je jako važno, režiser ostaje, Dejan Savić će i u narednom periodu predvoditi našu reprezentaciju. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading