DEJAN SAVIĆ KAO ŠURDA! Kako je nastala pesma koju su otpevali zlatni "delfini"! (VIDEO)
Alo/printscreen

Kraj, nema više... Bajka je završena i to na kakav način. Sve što je lepo ima kraj, nekako tako mora da bude.

Vaterpolisti Srbije stigli su u Beograd, sa zlatom oko vrata i titulom najboljeg na OI. Ipak, kraj je došao. Jeste veličanstven, ali tu je.

Lepo je bilo dok je trajalo, a sve se završilo uz "A sad adio". Pesma iz kultne serije "Vruć vetar" još jednom je razgalila Srbiju.

Kao da su vaterpolisti uzeli ulogu Borivoja Šurdilovića, a kraj "ja ću se vratiti" je baš za Dejana Savića. Neki više neće igrati za Srbiju, dok je pred trenerom veliki izazov i upravo će on ponovo na užarenu klupu.

 

 

 

Kako je nastala ova hit pesma?  Komponovao je Vojkan Borisavljević i nastala je u taksiju!? Reditelji serije tražili su mu da se kroz pesmu oseti vruć vetar.

DEJAN SAVIĆ KAO ŠURDA! Kako je nastala pesma koju su otpevali zlatni

Alo!/Marko Metlaš

 

 

- Komponovao sam je u taksiju do aerodroma, a Oliver Dragojević ju je snimio jedne večeri za 10 minuta u studiju Radio Beograda. Njegov glas je obeležio pesmu, a posle su je mnogi snimili - naveo je on.

Sve je jasno... Vruć vetar je danas bio na aerodromu Nikola Tesla. Jednostavno, tako je moralo biti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kalesu

10.08.2021 13:43

Zanimljivo je da je ovu popularnu pesmu Oliver Dragojević snimio, otpevao tada i - nikad više. Na koncertima i javnim nastupima je nikada nije izvodio, za razliku od mnogih drugih.