RADONJIĆ OPET NA UDARU Grčki košarkaš okrivio crnogorskog stručnjaka za stanje u klubu
EPA-EFE/FILIP SINGER

Košarkaš Panatinaikosa Nikos Papas optužio je bivšeg trenera atinskog kluba Dejana Radonjića za loše rezultate u dosadašnjem delu takmičarske sezone.

Radonjić je nedavno dobio otkaz u Panati, a igrač Atinjana tvrdi da stil vođenja ekipe crnogorskog stručnjaka nije odgovarao igračima.

– Promena je očigledna. Svi shvataju da smo se vratili u normalu. Imamo profesionalni plan kako da se borimo. Treba dosta vremena da se vratimo od apsolutne monarhije u normalnost. Prethodni trener je imao jednu filozofiju koja nije odgovarala. Svaki trener ima svoj kurs i filozofiju, a njegova se nije slagala sa standardima Panatinaikosa – rekao je Papas za televizijsku stanicu ERT.

Hristos Serelis je ubrzo zamenio Crnogorca na klupi Panatinaikosa, nakon što je Đanmarko Poceko promenio odluku i odlučio se da odbije atinske "zelene".

Ranije ove nedelje grčki mediji su preneli da je crnogorski stručnjak tražio zarade za celu ovu i narednu sezonu, a na kraju su se dogovorili da mu iz sledeće pripadne polovina. Kako je imao 1,2 miliona evra po sezoni, na tu svotu dobiće još 600.000 evra iz naredne.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading