KO JE REALOV HEROJ - KARIM BENZEMA? Bio na ivici kriminala, pamte ga po skandalu sa maloletnicom, tri godine nosi zavoj od 40 evra na ruci, a sada je otkrivena prava istina
EPA-EFE/PETER POWELL

Realov heroj, prava "devetka", mašina za golove, imenom i prezimenom Karim Benzema.

Čovek koji je najzaslužniji što će Real Madrid najverovatnije osvojiti titulu u Španiji i što je u polufinalu Lige šampiona.

UTAKMICA SEZONE Siti u neviđenom spektaklu srušio Real, Benzema ostavio "kralja" u životu - 4:3 (VIDEO)

I kada "kraljevskom" klubu ne ide, kada je na kolenima, tu je Benzema da ga vrati u život. To smo videli i u neverovatnom prvom meču polufinala Lige šampiona u kom je Mančester siti pobedio Real Madrid sa 4:3. Franuz je sa dva gola ostavio španskog velikana u igri i najavio veoma uzbudljiv revanš.

NIJE AMAJLIJA Otkrivena tajna Benzeminog zavoja, košta 40 evra i evo zašto ga nosi već tri godine

Najpre je het-trikom srušio Pari Sen Žermen, a onda je sa tri gola izbacio i Čelsi.

Član Reala je od 2009. godine u koji je stigao iz rodnog Liona. Međutim, njegov život van terena prilično je buran, a obeležili su ga i brojni skandali.

Benzema na ivici kriminala

Karim Benzema je jedan od onih fudbalera koji se prilično namučio u detinjstvu, da bi onda na terenu stekao slavu.

Benzemini roditelji se zovu Hafid i Vahida Džebara, a zanimljivo je da je srednje ime fantastičnog napadača Mustafa.

Hafid Benzema je rođen u Alžiru i emigrirao je u Lion 1950-ih, gde je upoznao Vahidu, sa kojom se oženio. Rođena je u Iranu, odakle je i poreklom.

KO JE REALOV HEROJ - KARIM BENZEMA? Bio na ivici kriminala, pamte ga po skandalu sa maloletnicom, tri godine nosi zavoj od 40 evra na ruci, a sada je otkrivena prava istina

AP Photo/Angel Fernandez

 

Prema pisanju stranih medija, navodno je sarađivao sa lokalnim kriminalcima u Lionu.

Međutim, zahvaljujući strogoj disciplini njegovog oca, nije upao u kandže kriminala.

Otac ga je upisao u Katoličku školu, gde Karim nije bio prihvaćen.

Imao je mnogo problema u interakciji sa drugom decom s obzirom na njegovo alžirsko poreklo, te se osećao diskirmisanim. Takođe, bio je debeljuškast i imao je probleme sa pritiskom, a zbog svog izgleda ostali u razredu su ga maltretirali.

OVO MOGU SAMO MAJSTORI Svet fudbala priča o magičnom potezu Benzeme, kako je zapravo nastao najhrabriji potez u ovom sportu?

To je bila neka vrsta prekretnice, pošto se Benzema promenio i postao je bolji. Počeo je da gubi na težini, promenio je navike kada je u pitanju ishrana, a prijatelji su mu dali nadimak "Koko" kada je počeo da igra fudbal u ranoj mladosti.

Afera sa maloletnicom

Iako već godinama unazad slovi za jednog od najboljih napadača na svetu, neko vreme ga nije bilo u reprezentaciji Francuske.

Iz reprezentacije je izbačen nakon skandala i ucena Metijua Valbuene privatnim i eksplicitnim video snimkom. Sem toga, u domovini ga je obeležio još jedan skandal - sa tada maloletnom prostitutkom.

Malo je poznata priča o devojci koja je zavela francuske asove. Doduše za novac.

Pariski sud je januara 2014. godine odbacio tužbu protiv francuskih fudbalera Karima Benzeme i Franka Riberija koja ih je teretila za zavođenje maloletnice Zahije Dehar 2010. godine.

KO JE REALOV HEROJ - KARIM BENZEMA? Bio na ivici kriminala, pamte ga po skandalu sa maloletnicom, tri godine nosi zavoj od 40 evra na ruci, a sada je otkrivena prava istina

Instagram

 

Ova devojka je u vreme velikog skandala radila kao prostitutka, a zbog toga su umalo fudbaleri završili iza rešetaka. Uz sve to je bila i maloletna!

Već sa 16 godina postala je prostitutka, a pričalo se da mesečno zarađuje 20.000 evra od najstarijeg zanata na svetu.

U Francuskoj su seksualni odnosi dozvoljeni od 15. godine, ali prostitutka ne sme biti mlađa od 18!

Zbog nje je Benzema završio sa igranjem sa reprezentaciju neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine, iako je i tada bio u fantastičnoj formi.

ATOMSKI FUDBAL Siti razbijao Real, a onda je Benzema vratio Madriđane u život (VIDEO)

Ona je rekla da je lagala igrače i kazala im je da je punoletna.

Riberi je kazao da nije znao da je prostitutka i da je maloletna, dok je Benzema negirao sve optužbe.

Riberi je optužen da je 2009. godine u jednom minhenskom hotelu platio tada sedamnaestogodišnjoj Zahiji Dehar 700 evra, a Benzema je, prema navodima optužnice, sa istom devojkom proveo noć godinu dana ranije za 500 evra.

Njima je pretila trogodišnja kazna zatvora, a sama Zahija Dehar je rekla da je lagala igrače rekavši im da je punoletna.

Zavoj od 40 evra

Karim Benzema već tri godine nosi zavoj na ruci i mnogi se pitaju zbog čega?

Francuz od 2019. godine muku muči sa povredom malog prsta desne ruke.

Nakon jednog duela na meču protiv Betisa, Benzema je prilikom prizemljenja loše postavio šake i izvio je mali prst desne ruke.

Lekari su sazvali sastanak sa Benzemom i obavestil ga da mora na operaciju i da će propustit čak dva meseca takmičarskog fudbala. Ipak, Realu je tada gorelo pod nogama i Karim je pitao može li odmah na teren?

KO JE REALOV HEROJ - KARIM BENZEMA? Bio na ivici kriminala, pamte ga po skandalu sa maloletnicom, tri godine nosi zavoj od 40 evra na ruci, a sada je otkrivena prava istina

Tanjug/Ap

 

Već na sledećoj utakmici protiv Sevilje, šest dana kasnije posle loma prsta, Benzema je odigrao svih 90 minuta za Real Madrid sa specijalnom bandažom koja navodno košta 40 evra.

Benzema je tako do kraja sezone igrao sa zavijenim prstom i čekao je leto kako bi otišao na operaciju, pošto u tom slučaju ne bi morao da propušta utakmice za Real Madrid, ali kada je ponovo otišao kod doktora - rekli su mu da je kost već zarasla i da više nema potrebe za operacijom.

ISKOVA SUDBINA Real je nekada za njega odbio 100 miliona, sada ide besplatno, ali ostaje u Španiji

Francuski napadač je objasnio doktorima da ga prst i dalje boli, a potom mu je objašnjeno da je pogrešio što nije odmah išao na operaciju i da je kost loše zarasla.

Upravo zbog toga Benzema i tri godine od loma prsta na svakoj utakmici nosi zavoje na desnoj ruci kako bi smanjio bol u šaci i da bi sprečio da se ponovo povredi na istom mestu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
rwrw

28.04.2022 09:20

proradio posle 10 godina u realu... docekao svojih 5 minuta, dok su se izredjali Ronaldo i ekipa...