NIJE AMAJLIJA Otkrivena tajna Benzeminog zavoja, košta 40 evra i evo zašto ga nosi već tri godine
EPA-EFE/Eliseo Trigo

Ne, nema sujeverja niti nečeg tome sličnog. Jednostavno, Benzemi je potrebna bandaža. Od 2019. godine i meča sa Betisom muku muči sa povredom malog prsta.

U nadoknadi vremena prvog poluvremena trčao je u kontru i ispred sebe imao Marka Bartru. Nikome nije bilo jasno u čemu je problem i zašto Benzema traži lekarsku pomoć, a onda je na usporenom snimku primećeno gde je nastao problem.

DA LI JE TO PTICA, AVION - NE, TO JE BENZEMA Nestvarni Francuz je ovako odveo Real u polufinale (VIDEO)

Benzema je prilikom pada povredio mali prst desne ruke. Uhvatio se za glavu i previjao od bolova, kost je pukla, to je značilo da će francuski napadač morati par nedelja na pauzu...

NIJE AMAJLIJA Otkrivena tajna Benzeminog zavoja, košta 40 evra i evo zašto ga nosi već tri godine

Tanjug/Ap

 

 

Lekari su sazvali sastanak sa Benzemom i obavestil ga da mora na operaciju i da će propustit čak dva meseca. Ronaldo je otišao iz kluba, bili su tek peti na tabeli i jedino je Benzema bio u formi, pa je presekao i pitao doktore može li bez toga?

OVO MOGU SAMO MAJSTORI Svet fudbala priča o magičnom potezu Benzeme, kako je zapravo nastao najhrabriji potez u ovom sportu?

Već na sledećoj utakmici protiv Sevilje, šest dana kasnije posle loma prsta, Benzema je odigrao svih 90 minuta za Real Madrid sa specijalnom bandažom koja navodno košta 40 evra.

Na kraju je kost loše zarasla i Benzema i danas ima probleme. Postao je zvoj talija, ali možda je moglo i bez toga.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading