ČOVIĆ NAJAVIO LEPE VESTI "Trener će biti najbolji i stiže uskoro"
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda je već pet dana bez trenera. Dejan Radonjić je po drugi put odlučio da napusti Beograd, a ovaj put se preselio u Atinu. U razgovoru za MozzartSport, predsednik Nebojša Čović istakao je da se razgovora sa brojnim trenerima, te da će se uskoro doneti odluka.

- Razumem da vas zanimaju njihova imena, ali razumite i vi nas zašto smo tajnoviti. Sami ste mogli da se uverite da nije mali broj onih koji bi da budu treneri Zvezde. Na nama je da izaberemo najbolje rešenje, što nije lako u relativno kratkom roku, s obzirom na to da smo tek od pre neki dan zvanično ostali bez šefa stručnog štaba. Zvezda je bila korektna i nije ulazila u bilo kakve pregovore, niti razgovore sa bilo kim dok nije i zvanično dobila odgovor na ponudu od sada već bivšeg trenera - rekao je Radonjić.

BARSELONA POSLALA ZVANIČNU PONUDU ZA KALINIĆA Od Valensije sve zavisi

Nastavio je u istom ritmu.

- Doduše odgovor nije bio u direktnoj komunikaciji, već mejlom, preko menadžera. Ali, tako je kako je, idemo dalje. Mogu samo da kažem da kandidata ima, razgovaramo sa više trenera, dobijamo ponude i iz inostranstva. Zovu i prijatelji sa više strana. Svako želi u ovom trenutku da pomogne savetom, konkretnim predlogom. Razumem ogromno interesovanje javnosti jer je Crvena zvezda klub koji ima uspeh, sistem. Ipak, ne vidim mesto za senzacionalizam, frenetične naslove kao prethodnih dana. Zvezdin trener će odgovarati svim kriterijumima koji su potrebni da se sedne na tu klupu koja nije ni malo laka – naprotiv! Verujem da ćemo rešenje naći brzo i javnost će biti upoznata na vreme.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading