SAMO JAKO! Zvezdan Terzić uz boksere Crvene zvezde!
BK Crvena zvezda

On je na Zlatiboru obišao zvezdaše koji se pripremaju za nastavak sezone, najavivši konkretnu saradnju dve sportske sekcije.

Bokserski klub Crvena zvezda ove sezone stigao je do vicešampionske titule u Super ligi. Klub je neporažen i u Regionalnoj ligi, gde se nalazi na prvom mestu u grupi A ispred Zagreba, Radnika i Podgorice. Od prošle nedelje stiglo je još lepih vesti iz kluba iz Ljutice Bogdana.

Održana je Izborna Skupština, klub je dobio novog predsednika i jak Upravni odbor. Privrednik Vladan Miketić izabran je za predsednika, a nekadašnji šampion Zvezde, Zlatko Došljak imenovan je za sportskog direktora. Ojačana je i škola boksa Crvene zvezde, koja je dobila pojačanje sa kubanskim trenerom Pedrom Suarezom.

Bokserski savez Srbije na čelu sa Nenadom Borovčaninom donirao je Zvezdi novu opremu i obezbedio neophodne uslove za stvaranje budućih šampiona.

- Ambicije su velike, imamo podršku čitavog Sportskog društva Crvena zvezda, a posebno našeg fudbalskog kluba. Uskoro ćemo formirati i novi pul sponzora. Zvezda mora da ima jaku omladinsku školu, pored naših trenera u klubu, angažovali smo Pedra Suareza, ali smo i u pregovorima sa ruskim stručnjakom Davidom Gogijevim. Pripremamo se za nastavak Regionalne lige. Glavni cilj je osvojiti jedno od prva dva mesta u grupi, a samim tim i plasman u plej of regionalne lige – poručio je sa Zlatibora Vladan Miketić, predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading