GLUMAC JE KRIO KAO ZMIJA NOGE Ko je supruga Petra Strugara od koje se razveo nakon samo dve godine braka
Foto: Alo.rs

Posle dve godine zajedničkog života glumac Petar Strugar i njegova izabranica Olja odlučili su da se rastanu, ali su ostali u prijateljskim odnosima zbog sina Iva.

Međutim, mnogi su se pitali ko je misteriozna Olja budući da je nikada nije eksponirao u javnosti. O njoj se ne zna puno, a u javnosti je nikada nismo videli sa Petrom.

Foto: ATA Images

 

Poznato je da je Olja mlada plavuša i da je sa Petrom ima sina Iva.

- Olja i on se poznaju dugi niz godina. Ona nije iz javnog posla i ne želi da se medijski eksponira. Vodi miran život i prija joj da je daleko od očiju javnosti. Prvo su bili prijatelji, a onda su varnice sevnule. Prija joj to što je Petar neposredan, duhovit i neko ko voli sport i prirodu i životinje, kao i ona - pričao je tada izvor o Petru i Olji.

Jednom prilikom Petar je javno priznao da je dobio sina sa Oljom i više ništa nije hteo da komentariše.

- Da tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu - kazao je on tada.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Podsetimo, Olja i Petar su odlučili da idu svojim putem.

- Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu - kaže izvor za Blic.

PIJANA ĆU ŽIVETI KAO KRALJICA ELIZABETA! Ana Nikolić se odvalila od viskija na proslavi rođendana, pa urlala po kafiću

Komentari (0)

Loading