Petar Strugar
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Glumac Petar Strugar u vezi je sa koleginicom Ninom Nešković, a nedavno su se prvi put zajedno pojavili u javnosti. 

Novi glumački par privlači veliku pažnju, a sada su komšije otkrile da se pored nje konačno smirio i da im se čini da ona dobro utiče na Strugara. 

- Deluje da se napokon smirio. Viđali smo ga ranije sa mnogim devojkama i samog naravno dok je sa njima, i tad je nekako uvek bio na iglama. Sada je malo opušteniji. Čini se da ta devojka dobro utiče na njega i da je on srećan baš zbog nje - istakla je jedna komšinica, te je dodala:

- Nikada nije bio neprijatan prema bilo kome, a sada kada se javlja, boja glasa mu je malo drugačija, možda se i meni tako čini jer stvarno imam utisak da je veoma zaljubljen i da je ta glumica ona prava.

Utisak komšija da je Petar nabeđen, nije se promenio. 

- Oduvek mi je bio antipatičan. Nismo nikada puno pričali, ali smatram da je prilično nadobudan. Radim sa ljudima i imao sam priliku da upoznam i neke poznate ličnosti, sa mnogo više uspeha od njega, koji su bili recimo potpuno prizemni. Možda grešim, ali eto - istakao je jedan gospodin tek u prolazu, i jedna devojka se delimično složila sa njim.

- Jeste malo čudan, ne znam šta je razlog tome, ali takav mi je uvek bio. Čak i kada ga na televiziji gledam u emisijama, imam utisak da mu je neprijatno. Drago mi je što ponekada mogu da razmenim mišljenje sa njim za nešto što smo oboje gledali, ali ti razgovori uvek kratko traju - navela je.

Dvoje prijatelja koji žive u njegovoj zgradi su zapazili jedno:

- Jao, Petar je ostao dete u duši. Neverovatno je koliko taj čovek ne voli obaveze. Požali se ponekada kroz šalu, onako u prolazu, ali ne bismo rekli da je to sve šala. Naravno da pod tim obavezama ne mislimo na njegovu decu o kojoj se brine sa velikom pažnjom.

Komšije ističu da je glumac posvećen otac, kao i da viđaju bivše devojke kada dolaze po decu.

- Veoma je požrtvovan otac iz ovoga što mi vidimo. Kada ne igra predstavu ili nema snimanja, sa njima uvek negde ide. Jako im je posvećen i dečaci su stalno nasmejani kada su u njegovom društvu. To je uvek kreativna zabava, da li jahanje konja ili neka druga aktivnost, ali im nikada nije dosadno u tatinom društvu - rekla je jedna komšinica za "Blic". 

Podsetimo, Petar Strugar ima dvoje dece sa dve bivše partnerke, sina Zarija sa glumicom Ivanom Nikolić, koji sada ima devet godina, i Iva, kojeg je dobio sa tadašnjom izabranicom Oljom početkom prošle godine.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading